Britta Elisabeth Kjærskov Nielsen, f. 1947

Fra Anja Elisabeth Sortkjær har jeg modtaget følgende:

Hej!
Min mor, Britta Elisabeth Kjærskov Nielsen, født 10. marts 1947, boede som barn på Bogtrykkervej 30, 1. th. og startede på Grundtvigskolen i 1954 i b-klassen, så vidt jeg kan se.

Jeg kan også se, at hun har gået i lidt forskellige klasser, men det seneste klassebillede, jeg kan finde med hende er fra 1962, hvor hun gik i 8.U og er nr. 4 fra venstre på nederste række.

Hun blev desværre ikke særlig gammel, idet hun døde 6. april 1985 kun 38 år gammel efter kort tids sygdom. Hun havde to brødre Eigil Kjærskov Nielsen født 1939, der så vidt jeg ved også har gået på Grundtvigskolen, han døde i 2011. Den anden bror mener jeg gik på Bispebjerg Skole.

Jeg har selv gået på Emdrup Skole/Lundehus og den ligner jo, når man kommer ind i aulaen, til forveksling Grundtvigskolen + at jeg også selv har haft gode venner der gik på Grundtvigskolen :).

Min mors pigenavn var Britta Elisabeth Kjærskov Nielsen, hun og min far blev skilt i 1976 og hun tog sit pigenavn tilbage. Min mormor og mor døde samme år med 3 mdr i mellem og min morfar boede på Bogtrykkervej 30 indtil han døde i 1989. Så jeg er selv kommet meget i kvarteret som barn/teenager. Når man stod på min morfars altan kunne man se lige ned på børn der legede i skolen :))

Hvis det har nogen relevans så hed min mors mellemste bror Lennart Kjærskov Nielsen og han gik vist nok på Bispebjerg Skole og var 2 år ældre end min mor. Også han døde sidste år (2011), kun 66 år gammel.

Tror nu ikke nogen leder efter hende, men man ved jo aldrig! Det kunne være sjovt at få tilbagemeldinger på disse data.

Mange hilsner

Anja Elisabeth Sortkjær