IN MEMORIAM, elever med mindeord

BIRGITT MILLNER

Kære alle,
Det er med meget stor sorg, at jeg skal fortælle, at Birgitt sov stille ind i nat (21-1-2020), omgivet af sine nærmeste. Birgitt har nu fået fred efter alvorlig sygdom. Vi vil mindes Birgitt/farmor for hendes altid positive og empatiske sind.


Æret være Birgitt’s minde 
På vegne af familien,

Bjarne & Birgitte

LARS LUMHOLTZ FREDERIKSEN

Lars blev kun 66 år.

Lars Lumholtz Frederiksen blev født d. 15-12-1952 og døde d. 22-3-2019 kun 66 år. Lars blev min gode ven omkring 2012, hvor vi siden har snakket meget om skolegang og røverhistorier fra NV-kvarteret. Lars efterlader sig sin kæreste og forlovede gennem mange år: Hanne.

(Blev oplyst om dødsfaldet af hans lillesøster Mette).

Du kan læse mere om Lars her:   LARS LUMHOLTZ F.

 

Æret være hans minde.

-poul erik.

 

 

JANE RANDOLPH GORDON (tidl. ANDERSEN)

Jane blev kun 61 år.

Jane blev født 23/6-1953 og døde d. 6/5-2015, kun 61 år.

 

"Det er under protest, jeg har forladt denne verden." 

   Sådan indledes en noget usædvanlig dødsannonce, som blev bragt i Politiken og Berlingske d. 9/5-2015, tilsyneladende skrevet af den afdøde selv, Jane Randolph Gordon, der kun blev 61 år gammel, fordi hun tabte kampen til brystkræften.

Afklaret om sin død

   Over for BT forklarer Jane Randolph Gordons datter, at moderen fik konstateret brystkræft i 2008, og selv om hun blev erklæret rask i 2011, måtte lægerne til sidst erkende, at de havde overset, at kræften havde spredt sig. Men Jane Randolph Gordon bevarede sit gode humør til trods.

   Hun var afklaret om, at hun skulle herfra, selvom hun syntes, det var alt for tidligt – hvilket det også var. Men hun fik en værdig død. Vi er et stærkt trekløver, min mor og far og jeg, så selvom vi synes, der er mange øjeblikke, vi er gået glip af, har vi også nået meget, og vi var gode til at nyde hinandens selskab, fortæller Anne Louise Gordon til BT d. 11/5-2015. 

Kilde: Lars Lumholtz Frederiksen samt diverse medier.

GUNNAR FLØRNING (tidl. Nielsen)

Gunnar blev kun 83 år.

  Gunnar Flørning blev født d. 4-8-1931 og døde d. 12-11-2014. Gunnar blev kun 83 år.

 

Nekrolog over Gunnar Flørning:


skrevet af Randi og Anette Flørning (døtre).


   En æra er forbi, vores far, morfar, og for børnebørnene den sidste bedsteforældre er stille sovet ind d. 12. november 2014, efter lang tids sygdom.
   Heldigvis har vi mange dejlige minder og kan fryde os over at de figurer som far engang lavede, igen kan ses i butikkerne.


Et kort resume over fars spændende liv:


   Far voksede op på Bispebjerg i 30er og 40erne i en meget stor, glad og rummelig familie. Han har derfor altid haft et kæmpe overskud, med et indlevende og nysgerrigt sind, som gjorde at de fleste meget hurtigt kom til at nyde hans selskab. Han havde en evne til at lytte, rådgive og hjælpe der hvor han kunne.

   Far mødte mor i Prater i 1951 og det var kærlighed ved første blik. De flyttede hurtigt sammen i et lille pensionat og siden blev det heldigvis til meget større og bedre boligforhold.

   De fik os 2 piger og livet gik derud af, der var altid travlhed. Far startede med at udskære figurer i træ, og senere også i bøffelhorn. Og da far fik en henvendelse fra ILLUMS BOLIGHUS, blev det starten på fabrikken, hvor alle de nu kendte figurer engang blev lavet.

   Sidenhen læste far til ejendomsmægler, fik sin egen virksomhed og en helt ny og anderledes karriere startede på Husumvej. Mor var hjemmegående og passede telefonerne og de nød at have tid til at være sammen og selv bestemme farten.

   Den nye teknologi var lige ham, han var med på det hele og lige til det sidste. Ipad, Ipot, facebook. Han lavede endda sin egen hjemmeside som er flittigt besøgt. Han var 45 år da han fik sin første computer, og han kom hurtig i gang med at lave egne programmer til boligsalg. Hvilket førte ham til en stilling som teknisk chef i Kreditforeningen, hvor han var med til at starte HOME kæden op og binde mæglerbutikkerne sammen i en stor boligdatabase.

   Mor og far fik 59 dejlige år sammen, hvorefter mor døde i 2010 hvilket var et hårdt slag for far.

   Omkring 1 år efter mors død, var savnet efter mor næsten uudholdeligt. Så da far mødte Lis via deres fælles interesse for musik, blev dette møde starten til en ny kærlighed for far, nu 79 år gammel. Det nye liv blev fyldt med dans, musik og rejser. De optrådte sammen rundt omkring hvor Lis sang, og far spillede keyboard. Det blev 4 år som far glædede sig meget over. Desværre blev de sidste år også påvirket af fars begyndende og til sidst langvarige sygdom.

   Far elskede livet og havde, selv i en høj alder gang i utrolig mange ting. Han var altid taknemlig for livet og det gode det havde bragt ham og som han sagde… det er farligt at leve, man kan risikere at dø af det.
 
Æret være hans minde.

Randi og Anette Flørning (døtre).

http://www.aniform.dk/147456941

 

BENNY PETERSEN

Et billede af Benny, som kun blev 62 år. Savnet og elsket. (-søs).

   Min dejlige storebror Benny Petersen er desværre blevet taget fra os d. 22-11-2012 i en alder af 62 år efter 2 1/2 år´s kamp imod kræften.

   Benny gik på Grundtvigskolen fra 1958 - 1966 med start i 1.B. Benny blev uddannet tømrer og var senere inspektør i en ejendom, hvor han boede med sin famillie igennem alle årene.

   I barndomsårene spillede Benny fodbold i Lersøparken og senere blev han Danmarksmester i gokart. Vi boede på Bogtrykkervej 9 (Helliggården og senere på Lygten).
   

Med venlig hilsen
Søs Broholm ( tidl. Vibeke Petersen, kaldet Søs )

KEN ERIC BARNEWITZ

Ken Barnewitz blev kun 58 år.

Ken Barnewitz, født d. 11-1-1952 og død d. 20-3-2010, kun 58 år.

  Ken Barnewitz var uddannet lærer og var i 17 år, fra 1986 til 2003, ansat på Gyldendal i undervisningsafdelingen. Han begyndte som redaktør og blev i 1996 redaktionschef for afdelingen for matematik og naturvidenskab. I 1999 efterfulgte han legendariske Egon Schmidt som direktør for Gyldendal Uddannelse, en post han bestred til 2002, hvorefter han i et år var udviklingschef. 


   Efter afgangen fra Gyldendal i 2003 arbejdede han freelance med forlagsopgaver og havde en overgang også eget forlag. I 2008 debuterede han som skønlitterær forfatter med romanen "TAGE", udgivet af L&R.

   Ken Barnewitz døde i marts 2010, kun 58 år, og efterlader sig to børn og to børnebørn.

- skrevet af Nils Bjervig.

Ken's debutroman "TAGE" fra 2008.

   Ken Barnewitz fik skrevet debut-romanen "TAGE" som handler om en mand, der er gået bagud af dansen. Han har mistet sit firma, er blevet skilt og har kun et sparsomt socialt netværk. Nu bor han i en lille lejlighed i Valby, hvor han forsøger at få et liv op at stå. 


   Han søger accept og kærlighed. Men noget er gået i stykker i ham. Måske er han endt som taber. Det ville han aldrig selv indrømme, men hans selvbillede stemmer nok ikke helt overens med virkeligheden. I hvert fald inviterer han gladelig læseren indenfor og lader os følge ham i tragikomiske og ofte groteske hverdagssituationer.

   TAGE er en underholdende samtidsroman, der er både knusende morsom og knugende tragisk. Den giver et lige dele kærligt og bidende portræt af en skæv menneskeskæbne, der lige så godt kunne være vores egen. Samtidig tegnes et spydigt billede af Middelklassedanmark, når det er værst.

   Bogen blev udgivet i 2008 af L&R (Lindhardt og Ringhof forlag), et selskab i Egmont.

 

Fra Ken's bedste veninde, SYNNØVE SØE (fra Gæstebogen):

   Tusind, tusind tak for de smukke ord om min livsven, Ken Barnewitz. I mange år støttede vi hinanden, pludselig blev vi nære venner, han kom ofte til mig på Bornholm - vi ringede sammen hver eneste morgen mellem 7-8 - vi var begge morgenmennesker, men det skete ofte at vi ringede mange flere gange i løbet af en dag. Jeg holdt så meget af, Ken, og savner ham sådan stadig. Tak.

Kærlige tanker fra Bornholm og Synnøve. (Skrevet d. 14-04-2011).

 

LONE RASMUSSEN (tidl. COLMORTEN)

Lone Rasmussen, født Colmorten d. 8-8-1938, død d. 17-2-2003 (64 år).

   Lone blev født d. 8-8-1938 og har hele sin barndom boet i København NV. Hun boede til sidst i en stor lejlighed i samme bygning som Magasin i Lyngby. Hendes mand, Leif Rasmussen, døde året før hende d. 18-12-2002. De havde 3 børn, Michael Bo, Helle og Alan. Lone har boet en del steder: Australien, Solrød og Nørre Vold.

   Lis Ravn har gået i klasse med Lone Rasmussen fra 1. klasse 1945/46, og kom meget i hendes hjem. Lone Rasmussens far stod for Tagensbo byggeriet. Som voksen har Lis Ravn kun haft meget lidt kontakt med hende de senere år, men for ca. 30 år siden var der lidt kontakt.

   Lone Rasmussen døde den 17.02.2003 efter et års kamp mod kræften. Hun havde hele livet et åbent sind og en ufattelig tålmodighed. Det var svært for hende de 2 sidste år.... første år med en døende mand som hun selv passede, og sit sidste år på vej mod en skæbne hun endelig havde forliget sig med. Lone Rasmussen var en brav kvinde.

   Lone levede et….. hmmm hårdt liv med mange udfordringer, men klagede aldrig !…. hun nåede at opleve 3 børnebørn. Helle og Alan bor i Danmark og Michael Bo bor i Sverige.

Oplysningerne er fra:

Broderen Finn Carlo Colmorten, København NV
Sønnen Michael Bo Colmorten, Sverige
Sønnen Alan Gordon
Klassekammeraten Lis Ravn (født Mortensen).

KIM REFSHAMMER

Kim blev kun 46 år.

Skrevet af Lars Lumholtz Frederiksen:

   Ham kendte jeg rigtig godt. Han boede på hjørnet af Fr.Borgvej og Drejervej, der hvor der lå en købmand, hvor man kunne komme og købe øl næsten hele døgnet, bagom. Det var jo dengang vi var unge og vilde! Men det var jo også mange år før lukkelovens ophør! Kim og jeg var rigtig gode venner. Jeg kom meget hjemme hos ham. Hans mor var meget sød, og vi legede meget nede i deres gård.

   Jeg kan bl.a. huske at vi havde været ovre i USA lejetøj, som lå lige i starten af Fr.Borgvej set fra Fr.Sundsvej. Der købte vi “ Kartoffelpistoler “. Det var nogle pistoler hvor du skulle stikke løbet ned i en kartoffel, og så kunne den fyre kartoffelstykket af som et projektil.

   Kim blev en rigtig god cykelrytter med flere danmarksmesterskaber bag sig. Han var banecykeltræner hvilket han også selv kørte. Senest jeg mødte ham, var da jeg arbejdede i Ballerup Arena i år 2001. Det var til et seksdagesløb, og vi fik os en rigtig god snak.

   Beklageligvis fik jeg så at vide, at han havde været ude for at motionere i Utterslev Mose, og der faldt han bare lige pludselig død om! en sportsmand i rigtig god træning! Det var også en nyhed der spredte sig til medierne.
 
Kim Refshammer døde i 2002, kun 46 år gammel.

JOHN DICHMANN (tidl. Johnny Høybye)

Dødsannonce indsendt af broderen Henning Høybye. John blev kun 44 år.

Henning skriver her et par mindeord om sin afdøde bror:

   Det var med stor sorg, at jeg blev ringet op af min mor, mandag morgen d. 2. november 1998. Politiet var lige ankommet og meddelt hende, at min bror Johnny var fundet død på sit køkkengulv kort forinden. En genbo havde bemærket, at der havde været lys i hans lejlighed hele weekenden, så derfor kontaktede hun politiet, der fik adgang via låsesmed. Livet fra vugge til krukke var kort, og ca. 16 år efter hans død, er der stadigvæk spørgsmål, vi aldrig får svar på. Han vil altid være i mit hjerte - gemt, men ikke glemt.

Æret være hans minde.
 
PS: Du kan læse mere om Johnny Høybye her: HØYBYE, JOHNNY

TIL TOPPEN AF SIDEN:  IN MEMORIAM, elever1