CLAUS BAGGE CHRISTENSEN, f. 1954

Foto er fra turen til Norge.

Vi boede på Landsdommervej 41, 3. sal, min Far/Mor hed Svend og Inez og min lillebror hedder Lars, øgenavn Buller.

Billedet fra skolen i 1960’erne er med min gode kammerat Allan som boede i nr 39 på Landsdommervej, senere flyttede han til Norge. Han er desværre død.

Så er der 2 billeder med vores klasse på lejrskolen i en uge oppe ved Vesterhavet, Tranum klit hed stedet og det var et sted Grundtvigskolen benyttede. Det var en rigtig fed tur kan jeg huske.

Til sidst er der 4 billeder fra en tur med ungdomsklubben til Norge, (årstal er jeg lidt i tvivl om), men Anette Halvorsen er på 2 af  billederne. På det sidste billede sidder jeg med min kammerat - røde Jan - han er desværre også død.

Skolen i 60'erne. Mig og Allan.

Angående min familie, så var min mor ansat hos Dr. Mahler  i over 20 år og min far var ret kendt på NV, beboer-formand i oldermandsgården igennem mange år, samt en hel del bestyrelsesposter i foreningslivet samt i SF.

Der er 5 år mellem mig og min lillebror, som nok er mere kendt på NV som ’Buller’, han er sgu også blevet lærer og har undervist på den samme skole som vi begge har gået på.

Nordvest var, da jeg var ung, et hårdt sted at vokse op i, al vores ungdom blev vist nok levet på VIggo’s bar på Frederiksborgvej som var et samlingssted for alle i området.

Men Lars min gode ven og Kammi fra den tid, kan nok fortælle en del historier fra denne tid. En anden tid, fra dengang der var mange børn i NV, det var et rigtigt arbejderkvarter som man var stolt af at være vokset op i, og ikke som stedet er blevet til idag ( Tabervest ) i folkemunde....

Tranum Klit

Norge

Sådan så jeg ud i 1972, lige kommet hjem fra min læreplads.

Og sådan ser jeg ud i dag (pr. 2008).