GENSYNSMØDE d. 13-06-2013

med OLE JENSEN (silde-ole)

Billedet foran den gamle lygte, som står foran hovedindgangen, er taget af én af Ole's kolleger.

   Den 13-6-2013 var jeg en tur på politistationen på Bellahøj (station 3). Bare rolig, jeg havde ikke gjort noget kriminelt. Jeg havde fået en invitation af Ole Jensen (silde-ole), til at besøge politistationen, få en rundvisning og Ole ville give frokost. Politistationen hed tidligere station 8, og lå på hjørnet af Tomsgårdsvej og Birkedommervej.

   Det var en begivenhedsrig dag som varede i 4 timer. Jeg fik lov til at tage nogle enkelte billeder, men hele tiden under godkendelse fra Ole. Desværre fik jeg ikke lov til at tage billeder fra det rum hvor politiet selv fotograferer de anholdte. Det var den ansvarlige for rummet ikke så glad for at jeg tog billeder af. Det respekterede jeg selvfølgelig.

   Jeg fik Ole’s historie om hans ansættelse i politiet, som nu har varet i 38 år, pr. 2013. Jeg fik en rundvisning i hele huset og mødte adskillige af Ole’s kolleger, som alle virkede rare og fyldt med humor. Jeg fornemmede tydeligt, at der var en god tone, kollegerne imellem.

   Efter et par timer, gik vi til frokost i kantinen. Ole og jeg havde en rigtig hyggelig snak om de gode gamle skoledage. Dejligt befriende. Vi sluttede af med en kop kaffe.

   De 4 timer gik hurtigt og jeg skulle hjem igen. Jeg fik et luftfoto af politistationen i gave af Ole. Som afslutning fik vi en kollega til at tage et billede af Ole og mig, foran en gammel lygtepæl fra tidernes morgen, som står foran hovedindgangen.

   Tusind tak for en dejlig dag, Ole. Og tak for din rare måde at være på.

-poul erik.

PS: Du kan se billeder fra dagen her: OLE JENSEN