GENSYNSMØDE d. 28-05-2011

med TENNA H.

Lørdag den 28-5-2011 mødtes jeg på Bornholm med min gamle klassekammerat Tenna, en skøn eftermiddag hvor der virkelig blev lukket op for den gamle skattekiste.

Den 17-2-2011 fandt Tenna min hjemmeside om Grundtvigskolen og skrev en besked i min gæstebog. Jeg var lidt i tvivl om det var den Tenna som jeg havde gået i klasse med og skrev derfor tilbage og spurgte. Jo, den var god nok, det var den Tenna. Det er nu blevet til mange dejlige mails frem og tilbage og da Tenna så nævnte at hun og hendes mand skulle til Bornholm sidst i maj og spurgte om vi skulle ses, blev jeg meget glad.

Jeg mødte op på den campingplads hvor de havde slået sig ned. Manden havde hun "sendt" til Christians Ø  . Han ville nok også have syntes det havde været lidt kedeligt at høre os to "gamle rotter" snakke om gamle dage. Vi fik rigtigt endevendt datiden, og hvad jeg ikke kunne huske, det kunne Tenna, og omvendt.

Det var jo spændende at skulle mødes efter så mange år. Der var nu gået 42 år, og kunne vi nu genkende hinanden? Jeg havde så sandelig ingen problemer med at genkende Tenna, det var det samme søde smil og den samme munterhed som dengang. Hun var og er stadig den lille "spirrevip" som jeg huskede. Tenna påstod også at hun kunne genkende mig, men det var nok mest fordi hun ville være venlig

Efter 4-5 timer kom hendes mand tilbage fra sin ekskursion, og det var en stor fornøjelse også at få hilst på ham, en meget rar og hyggelig mand. Desværre gik tiden alt for stærkt, og jeg skulle hjem igen, men vi var enige om at vi skulle ses igen - meget snart - eller så hurtigt som forholdene nu tillader.

Alt i alt en meget positiv og spændende dag.

- poul erik.