HENNING HØYBYE, født i 1959

Jeg bosatte mig i Rønne i 2010, efter næsten 18 år i Roskilde. Jeg er født og opvokset i NV kvarteret, Sadelmagervej 14 og har selvfølgelig gået på Grundtvigskolen som mine 2 søskende, en storesøster og en storebror (død i 1998). Min søster hedder Susanne og min afdøde bror Johnny. Vi er alle 3 døbt Høybye. Mine mellemnavne har jeg taget fra min mor og farmor.

Jeg skriver til dig, da jeg i min brors papirer fandt nogle udklip, bl.a. fra forbrændingsskorstenen på Lygten, da man startede med at bygge den, og så nogle udklip, hvor man følger skorstenen vokse. Desuden udklip fra en Idrætsdag og cykelprøve.

Mvh Henning Dichmann Drumm Høybye.

Henning har venligst tilsendt mig nedenstående papirer fra sin skolegang og konfirmation:

Fra Henning's konfirmation:

fra Gæstebogen d. 18-1-2011:

En meget flot hjemmeside, der vækker minderne frem. Og et utroligt godt materiale. Jeg har siddet og kigget på gamle klassebilleder, og jeg faldt over 1y i 1962. Det er min storebrors klasse. Han hed Johnny Høybye og døde i 1998. Jeg kan identificere 4 personer, nemlig min bror i bagerste række nr. 2 fra venstre. Yderst til højre i bagerste række står Maiken. Forreste række nr. 2 fra venstre sidder Hans-Martin, der havde en søster, Ingegerd og en bror. Siddende yderst til højre sidder Stig Rønnentoft. Jeg selv gik ud af 3. real u i 1975.

Mvh. Henning Dichmann Drumm Høybye

Julekort fra I. Starklint og Aa. Berg