JOHN DICHMANN

(tidl. Johnny Høybye og bror til Henning Høybye)

født i 1954, (død i 1998).

Mindeord fra Henning Høybye kan læses her: IN MEMORIAM, elever

Johnnys skoletid bar ofte præg af en del mobning fra nogle af hans klassekammerater. Han var en pligtopfyldende og energisk elev, og det lagde hans klasselærere aldrig skjul på. Kaj Sessingø gav ham megen ros, og Johnny deltog i mange skoleidrætsdage og var også engang blandt vindere af Grundtvigskolens cykeldag. Megen af den mobning, han fik, var sikkert ofte misundelse. Hvem har ikke prøvet det. Efter samråd med klasselærerne og skoleinspektøren valgte mine forældre, at lade ham udskrive. Han fik en god og solid læreplads på GNT-automatic som bragte ham frem til et svendebrev, hvor han var få point fra en medalje.

- skrevet af Henning Høybye.

Nedenfor ses forskellige papirer og fotos fra Johnny's skoletid:

Johnny Høybye's afgangsbevis fra Grundtvigskolen.

Idrætsdag. Det er Johnny yderst til højre med hænderne i siden.

Dette brev fandt jeg blandt Johnny´s papirer. Jeg tror, det er fra en poesibog.

- af Henning Høybye.