IN MEMORIAM

Livet varer jo ikke evigt, men nogle af os forlader denne jord lidt tidligere end beregnet. På de følgende undersider kan du, med eller uden mindeord, se hvilke tidligere elever, lærere og øvrige personer, der har forladt os. Oplysningerne har jeg primært fået fra tidligere elever, som har været så venlige at sende mig materialet.

Jeg har opdelt eleverne i to menupunkter: elever1 (med mindeord) og elever2 (uden mindeord).

Har du også en viden om en gammel klasse- eller skolekammerat, lærer eller anden person, som på den ene eller anden måde har haft relation til Grundtvigskolen og som vi har mistet, må du meget gerne sende oplysningerne og evt. vedhæfte dødsannonce og foto til: newpew@mail.dk

-poul erik.