EFTERLYSNINGER

(pr. dec. 2020)

Denne side om efterlysninger af gamle skolekammerater er ny-redigeret. De gamle efterlysninger er fjernet, men er dog gemt indtil videre i mit arkiv. Hvis du opdager at din efterlysning er væk og du gerne vil have den på hjemmesiden igen, kan du enten bede mig om at sætte den på siden igen, eller også kan du lave en hel ny efterlysning, med nye data.

mvh. Poul Erik.

Til nye efterlysninger:  På siden her vil du kunne finde efterlysninger af gamle elever, lærere og begivenheder, der er indsendt af tidligere elever. Har du informationer til disse efterlysninger, så skriv til: newpew@mail.dk  med angivelse af ref-nr. Vil du gerne selv efterlyse en gammel klasse-, skole-, eller legekammerat, eller en hel klasse fra skoletiden, kan du sende oplysningerne til mig på: newpew@mail.dk  , så bliver det bragt på denne side.

Siden er sidst opdateret:  d. 27-12-2020

fra Lise Jeppesen, nu Beck (ref-1):

Jeg gik på skolen fra 1948-1953.  Boede Bogtrykkervej 35,  3.tv. fra 1945 til 1953.  Har gennem gruppesiden Grundtvigskolen på Facebook fundet to  kammerater fra opgangen – Lykke Pedersen,  st.th. og Willy Nielsen,  st.tv.  Er blevet venner på Facebook med begge.

Jeg er født i 1941, den ældste af dengang 3 søskende,  nr. 2,  Preben,  nr. 3  Birthe,  vi hed Jeppesen.  Jeg husker flere fra opgangen,  4.tv. boede Torben,  der var rødhåret,  3.th.  boede hr. Stobitsky,  der var skrædder og talte med accent.  2.tv. boede Inger Christensen,  andre kan jeg ikke lige nu huske.

For nylig var jeg inde og kigge på Bogtrykkervej,  en rigtig pæn vej,  pænt hus.  Jeg bor i Gilleleje,  men skulle jeg bo i København,  ville jeg gerne bo på Bogtrykkervej i nr. 35.

Jeg søger klassekammerater fra 1953 - 5.b. (Se foto nedenfor). Har slet ingen kontakt med nogen af dem.

Du kan læse mere om mig her:  LISE BECK

Lise Jeppesen (nu hedder jeg Beck)

Rundehøjs-Ager 5

3250  Gilleleje

eller skriv til:  newpew@mail.dk

Her er Lise's klassebillede fra 1953.