UDLØBET GÆSTEBOG 2010-2013

. Denne gæstebog er UDLØBET *************************************************** Du bedes venligst skrive i den nye: "GÆSTEBOG" i menupunktet oven over. ______________________________________________________________

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Poul Erik Waldhauer, d. 26-09-2013
DENNE GÆSTEBOG ER UDLØBET. DU BEDES VENLIGST BENYTTE DEN NYE GÆSTEBOG I MENUPUNKTET OVENOVER.
Skrevet af Poul Erik Waldhauer, d. 11-02-2013
Til Ingerlise Griebel Borsic:
Jeg har indsat din efterlysning under:
EFTERLYSNINGER
mvh Poul Erik.
Skrevet af Poul Erik Waldhauer, d. 11-02-2013
Til Sonja Kraufeldt:
Dejligt at høre fra dig - jeg har netop sendt dig en e-mail.
KH Poul Erik.
Skrevet af Ingerlise Griebel Borsic, d. 10-02-2013
Hej.
Jeg prøver herigennem at efterlyse mine skolekammerater fra årgang 1960 hvor vi gik i 7b,vi er fotograferet med vores Engelsk/historielærer Ole Bern Suhr Kofoed,som klasselærerinde havde vi Fru Erna Claudewitz.
Skriv til mig hilsen fra Ingerlise Griebel Borsic f.Christensen

Skrevet af Sonja Kraufeldt, d. 10-02-2013
Hej Poul Erik. Hvor er det dog et stort arbejde du har gjort. Godt gået.
Hilsen Sonja
Skrevet af Poul Erik waldhauer, d. 10-02-2013
Nej hvor er det altså skægt, Jytte. Jeg skriver lige en mail til dig.
Kærlig hilsen
Poul Erik.
Skrevet af Jytte Randa, d. 10-02-2013
Hej Poul Erik, jeg søgte tilfældigt Grundtvigskolen og så at det var dig der var webmaster, jeg har nu kigget på forskellige sider og de er meget interessante, jeg fandt et klassebillede fra 1944 5b.det var min klasse. jeg har lige sagt til Sonja at hun skal kigge.
Hilsen Jytte Randa " Kraufeldt"
Skrevet af Poul Erik Waldhauer, d. 04-02-2013
Tak skal du have, hr. Hansen :-)
Måske var det en idé at holde øje med tilmeldelisten til vores gensynsmøde G13 til august. Og måske skulle du og dine klassekammerater tilmelde sig?
Skrevet af Rene´Hansen, d. 03-02-2013
Hej Alle
Fantastisk side du har lavet Hr. Waldhauer
Jeg gik ud af skolen i 77 . 3 real u og havde en dejlig tid på skolen hvor jeg havde Hr. og fru Lorentzen, Fru Munch og Hr. Lassen og mange flere.
Jeg ser stadigvæk mine klasse kammerater ca. hver 2-3 år og vi har det rigtig hyggeligt men kunne godt tænke mig at få resten med så hvis i ser dette indlæg så meld jer på banen.
Med Venlig Hilsen
Rene´ Hansen (Blev også kaldt Rap )
Skrevet af Kim Høfsten, d. 30-01-2013
Skolepedel Ello Enok Bengtsson var gift med Evy Bengtsson f. Larsen. Hun lever stadig og bliver 78 år i år (2013). De havde 5 børn boende på skolen: Bo, Anne-Belinda, Steen (Sonny), Jeannette og John. Jeg er søn af Evy fra før hun blev gift.
Skrevet af Flemming P.Rohbach, d. 30-01-2013
Kære læsere!
I år, ville Grundtvigskolen kunne have fejret 75-års føs'dag.
Jeg gik på skolen i 1963, hvor vi afholdte 25 års-føsdag med kakao, boller og film,og fik tidligt fri! ( som jeg husker det )
I dag er skolen helt forandret, primært med elever med muslimsk baggrund.
De skulle bare vide hvor mange leverpostejs-madder,spegepøle og fedtegrever som er blevet indtaget på skolen i 'vores tid' Så ville de gøre korsets tegn!
Skrevet af Poul Erik Waldhauer, d. 27-01-2013
Til Jan Erik Henriksen.
Har du en e-mail adresse, eller vil du helst være anonym?
mvh Poul Erik.
Skrevet af Jan Erik Henriksen, d. 24-01-2013
Til Lars Lumholtz Frederiksen.
Tak for din besked, ja det var noget af et chok jeg fik da jeg kom ind i dag efter flere måneder væk herfra, at du har skrevet til mig ang Arli.
Det er jeg skam ked af at få af vide, det var en tidlig alder at gå bort i, du må kondolere til hans storsøster Alice, fra mig når du ser hende.
Nogle af mine minder fra dengang i 70'erne, var jeg oppe hos Arli at høre Beatles o.m.a. Det var hyggeligt dengang.
Men nok om det nu, du må hilse din lillesøster Anne Mette fra fra mig, når du ser hende.
Og et godt nytår til dig.
Mvh Jan
Skrevet af Lars Lumholtz Frederiksen, d. 10-01-2013
Hej Jan Erik Henriksen.
Jeg synes at jeg vil fortælle dig ( og dine klassekammerater ) at Arii Blicher Hansen gik bort d. 18/12 2012.
Jeg hedder Lars Frederiksen og er Anne Mettes storebror. Jeg gik i klasse med Arlis storesøster Alice.
Godt nyt år.
Skrevet af Karin Lassen, d. 01-01-2013
Rigtig Godt Nytår til alle vi høres ved i det nye år.