Biograf

Mindevideo om Tove Haraldsted (født Staack).
Optaget d. 15-7-2018.

Tidl. lærer på Grundtvigskolen, Tove Staack, født d. 7-8-1928, døde d. 11-10-2019, kun 91 år. Denne video er lavet af datteren Duddie og lagt ud på You Tube i anledning af Tove's 90 års fødselsdag d. 7-8-2018. På videoen fortæller Tove om sit farverige liv, med bl.a. vodka, cigaretter, mænd og turen til USA. Tove fik 5 børn, 10 børnebørn og 6 oldebørn. Se videoen og nyd det sjove interview med Tove, som bestemt ikke er kedeligt.

Der skulle have været arrangeret et gensynsmøde i København for knap 4 år siden. Tove sagde straks ja, men da det viste sig at der var rigtigt mange (over 30 gamle elever) der gerne ville hilse på Tove, meldte hun fra, da det virkede for overvældende. Hun meldte fra på en meget høflig måde overfor mig, der ville have arrangeret mødet på Restaurant Kultorvet en dag i 2016. Det forstod vi allesammen, men det kunne nu have været skønt med denne sammenkomst.

Æret være Tove's minde.

-poul erik.