BODIL SCHEIBYE, f. 1943

Bodil Scheibye, 1949

Jeg hedder Bodil Scheibye, er fra 1943 og startede på Grundtvigskolen i 1.a med Mimi Poulsen som klasselærer i 1949. Tilfældigvis kom jeg til at tale med en fra gymnastikholdet, som fortalte, at hun havde gået på Grundtvigskolen. Desuden fortalte hun om det imponerende arbejde, I har lavet om Grundtvigskolen. Det er sjovt at læse.

Vi flyttede til Hellerup efter 5.klasse. Jeg var meget glad for min klasselærer frk. Poulsen, som var en dygtig lærer. Blandt andet havde hun en postkasse, hvor vi kunne skrive hvad vi havde lavet i weekenden. Jeg var glad for at skrive til hende og da der i 3. Klasse kom et brev fra Norge, hvorpå der stod " til en pige i 3. Klasse," spurgte frk. Poulsen, om det var noget for mig at skrive til hende. Det har jeg siden haft stor glæde af. Vi har besøgt hinanden mange gange og blev begge "lærerinder" og har på et tidspunkt skulle starte med en ny klasse.

Det blev til tegninger og senere breve og i 4. og 5.klasse var vi skiftevis på besøg i Norge og havde den norske klasse her året efter. Det har været godt og lærerigt både for børnene og lærerne. Vi har stadig kontakten og sender gerne Mimi Poulsen mange varme tanker.

Min storesøster Marianne og lillesøster Helen har også gået på skolen. På skolefotoet fra 1949/1.a, sidder jeg på gulvet med en lille hvid krave om halsen. Ja, jeg husker såmænd navnene på de fleste klassekammerater. Jeg var glad for skolen, men da jeg flyttede skole i 1.mellem, var det meget mærkeligt at have drenge i klassen.

Tak fordi I kan glæde os med at tænke tilbage på skoletiden.

Mange glade hilsener fra
Bodil Scheibye