ANNE LARSEN MIKKELSEN

Anne Larsen Mikkelsen hed Anne Mikkelsen da hun gik på Grundtvigskolen 1952 - 1957. Herefter fortsatte skolegangen på Holbergskolen.
På billedet til højre, er Anne på vej hjem fra skole d. 16/2-1955.

Anne Larsen Mikkelsen og veninden Anita.
Første skoledag i 1952.

Anne Larsen Mikkelsen og veninden Anita. Første skoledag i 1952 foran den store gitterport ud mod Magistervej.

Kom for sent...

Hej Poul Erik.

Jo nu husker jeg en lille historie (den var ikke sjov for mig).  Men min bror der var 7 år ældre end mig gik også på Grundtvigskolen. Den allerførste dag jeg selv gik i skole (1.klasse) kom jeg ind i skolegården og senere da klokken ringede ind, satte han sig oven på mig, så jeg ikke kunne komme ned til min klasse. Han blev siddende til næsten alle var gået op, jeg skulle ned til 3. barak som jeg gik i. Gudskelov var der en af gårdvagterne der så det, så jeg kom vrælende fri. Han røg op til inspektøren og fik en 'sveder' som vi jo kaldte det. Jeg var ikke den der sladrede hjemme, men eftersidningen skrev han selv under, den bølle, ha ha. Mange mange år senere sagde jeg det til min mor, men dér kunne vi bare grine af det.

Det var en lille historie fra første dag alene i skolen.

Hilsen fra Anne Larsen Mikkelsen.