MICHAEL MILTING (tidl. PEDERSEN)

Hej Poul Erik Waldhauer. Jeg har med interesse været inde på hjemmesiden grundtvigskolen-nv.dk – og bl.a. set, at der stadig er brug for gamle fotos m.v. til hjemmesiden. I den forbindelse har jeg været hjemme i de gamle gemmer og fundet 3 klassebilleder – heriblandt et gammelt klassebillede af min mor født i 1934.

Billede 1:

Klassebillede af 1B skoleåret 1960/1961 med Lewinsky som klasselærer. På nær et par stykker kan jeg huske navnene på klassekammeraterne selvom det er omkring 50 år siden billedet blev taget. Jeg har spillet fodbold med et par stykker af dem som senior i Bispebjerg Boldklub. Det er mig, som sidder på forreste række nummer 2 fra venstre.

Billede 2:

Klassebillede af 3.B skoleåret 1962/1963 med Lewinsky som klasselærer. Det er mig, som står på bagerste række nummer 4 fra venstre (Lewinsky talt med). Jeg går ud af Grundtvidskolen efter 3. klasse går på en privatskole fra 4. til og med 7. klasse. Fra 8. til 10. klasse går jeg på Bispebjerg skole (skoleåret 1967 – 1970).

Billede 3:

Dette klassebillede – hvor min mor er med, er formentligt taget i 1941 eller 1942. Billedet må være fra 1. eller 2. klasse. Det er min mor Jytte Pedersen, som står i mellemste række nummer 4 fra højre.

*      *      *

Michael Milting (tidl. Pedersen) boede på Bomsluttervej 6. Hvis du vil i kontakt med Michael, har jeg hans e-mail adresse mm. Billederne kan også ses under de respektive årstal i menupunktet: KLASSEBILLEDER.

mvh Poul Erik Waldhauer.