SANG & DANS

Siden her indeholder fotos fra sang, kor og dans. Sang i aulaen i 1946.

Fra Connie Kerckhoffs (tidl. Garlykke)

Hej Poul Erik.

   Jeg har været i mine gemmer for at finde fotos fra skolen og har fundet 2. Jeg mener at kunne huske at de er fra et skolejubilæum, hvilket kan jeg ikke huske. Ud fra billederne tror jeg at jeg er i 3 - 4 klasse altså år 62/63 - 63/64 ? Vi optrådte på den store scene i aulaen.

   Jeg var jo også med i skolekoret i mange år men derfra har jeg ingen billeder. Jeg kan huske at vi hvert år var inde i Radiohuset på Rosenørns Alle for at synge i en konkurrence "fra kyst til kyst" hvor vi konkurrerede med kor fra hele landet. Dette blev derefter udsendt i radioen. Det var stort ! 


 
          Connie står på scenen som nr 2 fra venstre (nr.3 er Tenna). Connie sidder i baggrunden som nr. 3 fra venstre. Det er Henny Munch ved Flyglet.

Fra Tommy Skov (Bispebjerg Skole)


 
 
Fandt lige dette om Grundtvigskolens kor. Hændelsen er 4. maj 1965 på Bispebjerg skole omtalt i et særnummer fra skolen. Vores skoleinspektør var kendt modstandsmand og gik meget op i markering af befrielsen.
mvh Tommy Skov, Bispebjerg Skole.

Jeg kan finde: Palle Jensen, Lars-Bo Jensen, Ilse Birk, Erik Nagel, Åse Madsen, Bente Larsen, Tenna J, Helle Jensen, fru Lindhardt, Connie Garlykke.
mvh Poul Erik Waldhauer.

Lillekor


 
  Lillekor optræder ved en fest af drengene fra realen i 1956.
v/ Birgit Lund (tidl. Larsen)

 

 Ivar Thomassens Lillekor på Grundtvigskolen i 1954.
v/ Annelise Bess (tidl. Rønne)

Sange skrevet af lærereTekst af R. Lave.


Tekst af Holger Johansen.

DANS

 

   Poul Erik Waldhauer: Jeg gik selv til dans hos Kisbye-Dans der lå over Løvekroen på Rentemestervej. Jeg gik i to sæsoner med et enkelt afdansningsbal imellem. Har du nogen historier og fotos fra din tids dans, så send mig en mail på: newpew@mail.dk
   Lone Gustavsen: Det er fra et afdansningsbal, og jeg danser tango med naboens søn, Kim. Vi vandt en kaffeske, selvom jeg med skam at melde vist må indrømme, at vi ikke dansede specielt godt. Det er på Kofoeds danseskole på Nygårds Plads, Brøndbyøster. Vi er 13-14 år.Til venstre i billedet er det Tenna H. og Lennard Broch.


 

Fra Inge Oddershede (tidl. Schou Nielsen)
TIL TOPPEN AF SIDEN