GENSYNSMØDE d. 28-11-2012

fra LIS OG ERIK RAVN

Fra Lis og Erik Ravn har jeg fået følgende mail. Nederst på siden kan du se billeder fra gensynsmødet.

Kære Poul Erik.

Takket være din hjemmeside, har vi nu haft et gensynsmøde med gamle elever fra Grundtvigskolen, som vi ikke har haft kontakt med i 50 - 60 år! Vi har mailet på kryds og tværs, og fik så et møde i stand i Farum, hos Jytte Lincke Petersen, nu Skov, gift med Torben som ikke har gået på Grundtvigskolen. Han var med på idéen om at afholde et arrangement hos dem. Dans kone, Ulla, har heller ikke gået på Grundtvigskolen, vi var 9 i alt.

Det var et meget vellykket møde, hvor vi fik set billeder og snakket om vores gamle skole, og ikke mindst lærerne. Vi startede med frokost kl. 12 og sluttede ved 18-tiden, fyldt op med nostalgi. Alle havde billeder med, og vi fik ajourført navne på klassebilleder og et enkelt andendags billede, der var fra Jyttes konfirmation.

Vi har nu fået meget positive tilbagemeldinger fra alle deltagerne, som jo var lidt spændte på, hvordan det ville gå, efter så mange år, men det var bare over al forventning. Det er muligt, at det kan skabe flere kontakter, hvis der bliver et gensynsmøde igen. Det kunne jo være morsomt, hvis der kom lidt flere fra vores årgang.

Erik og jeg har ligeledes været på besøg hos Kurt og Rita Jacobsen, der bor i Greve, hvor vi fik 2 billeder med fra hhv. IV mellem og realen. De vil måske deltage næste gang, der bliver et træf via dig eller os.

mvh Lis og Erik Ravn.

Lis, Ole og Lis