GENSYNSMØDE d. 15-06-2012

med LIS SMIDSHOLM (tidl. Christiansen)

   Fredag d. 15/6-2012 mødtes jeg på Bornholm med Lis Smidsholm (tidl. Christiansen), som er gammel elev fra Grundtvigskolen. En skøn eftermiddag i forbindelse med Folkemødet 2012 i bagende sol. 

 

    En dag fik jeg en mail fra Lis Smidsholm (tidl. Christiansen), som også er deltager til G12-gensynsmødet til september (8/9-2012). Hun skulle til Bornholm og bo i Allinge i de dage hvor Folkemødet skulle foregå, og spurgte mig om ikke vi skulle ses.

 

   Jeg skrev tilbage at det lød som en god idé, og da vi nåede ovennævnte dato, tog jeg én af Bornholms nye busser, som kørte direkte til Folkemødet i Allinge. Derfra ringede jeg til Lis og sagde at nu stod jeg i Allinge. Kort tid efter mødtes vi, efter at have orienteret hinanden om hvilket tøj vi havde på, så vi lettere kunne finde hinanden, da vi aldrig havde mødtes før.

 

   Vi havde nogle skønne timer hvor vi talte om politik og den gamle Grundtvigskolen. Vi fik os en gratis øl i et telt, og fik nogle gode samtaler med forskellige folk. Vi overværede også en fiktiv retssag om en anmeldt, men opdigtet voldtægt. Meget interessant.

 

   Alt i alt en dejlig sommerdag med masser af sol og varme. Men alting har en ende og jeg måtte tage bussen tilbage til Rønne.

 

- poul erik.