Gensynsmøde årgang 1951

GENSYNSMØDE d. 16-03-2018

(Første møde)

Mødet fandt sted på Café Sirius i NV. Meget hyggelig café, som stærkt kan anbefales. Her fik vi bl.a. 3 stk højt belagt super skønt smørrebrød for kr. 85,- (man skal dog være MEGET sulten hvis man vil spise alle 3 stk).

Det har taget lang tid at finde frem til de piger der gik i klasse sammen i midten af 60'erne. Af de piger vi har fundet frem til, var der denne dag kun mødt 3 piger op. Det var Bente Eriksen (i dag Kayser Pedersen), Susanne Andreasen (i dag Calstrup) og Bente Pedersen (i dag Bente Vita Pedersen). Vi har også fundet frem til Susanne Berså og Evelyn Olsson, men de kommer nok til senere. Hvis du har gået i klasse med de nævnte piger, kan du skrive til mig på: newpew@mail.dk

Efter besøget på caféen, gik vi op til Grundtvigskolen (i dag Tagensbo Skole) og mødtes med pedellen som jeg havde aftalt et møde med. En meget rar og flink skolepedel. Han viste os rundt indenfor på den nye skole. Alt i alt en rigtig hyggelig og begivenhedsrig dag.

-poul erik.

PS: Jeg har naturligvis ikke gået i klasse med pigerne, da jeg er årgang 1952, jeg har kun stået for at samle pigerne.

Fra venstre ses: Bente Eriksen, Susanne Andreasen og Bente Pedersen.
Fra venstre ses: Poul Erik W, Bente Eriksen, Bente Pedersen og Susanne Andreasen. Jo jo, den er god nok, Gamle Grundtvig står der skam stadigvæk.
Aulaen med nyt gulv og nye gardiner.
Biologi-lokalet med de gamle skabe og skuffer. Til venstre ses den venlige pedel, der guidede os rundt på skolen.
Biologi-lokalet med skeletter og de mange udstoppede dyr og fugle fra 60'erne.

GENSYNSMØDE d. 19-06-2018

(Andet møde)

Endnu et gensynsmøde blev afviklet med pigeklassen fra årgang 1951. Denne gang var Susanne Berså med, men Susanne Andreasen måtte desværre melde afbud.

Det blev en rigtig hyggelig dag, som foregik privat hos mig og Bente Eriksen (i dag: Kayser Pedersen). Vi startede hyggen med frokost i vores have, og bagefter fik vi kaffe i stuen, da det efterhånden var blevet lidt koldt udenfor. Vi fik virkelig talt igennem med historier fra skoletiden.

Det er meget svært at finde resten af pigerne, som har gået i samme klasse fra 1. til 7. klasse (ca. 1958 til 1964), så hvis du har gået i klasse med de nævnte piger, eller du har kontakt til pigerne, må du meget gerne kontakte mig på: newpew@mail.dk

Nu skal der så arbejdes videre på at finde flere af pigerne fra dengang, og så skal der måske holdes et nyt gensynsmøde i september.

- poul erik.

Fv: Bente Eriksen, Bente Vita Pedersen og Susanne Berså.

GENSYNSMØDE d. 08-10-2018

(Tredie møde)

Så fik vi afholdt endnu et møde, og denne gang var alle 4 piger samlet af dem fra pigeklassen, som vi har kunnet opspore.

Mødet blev afholdt hos Susanne Berså, som havde lavet et vældigt fint arrangement med rigtig god mad og gode øl Smiler Det var endnu engang virkelig hyggeligt og Susanne Bersås mand dukkede også op og hilste på. Senere kom Bente Vitas mand og skulle hente Bente, så ham fik vi også hilst på. En ganske hyggelig dag.

Nu skal der så arbejdes videre på at finde flere gamle klassekammerater.

-poul erik

Fv. Bente Vita Pedersen, Susanne Andreasen, Susanne Berså og Bente Eriksen (alle med pigenavne)
Bente Vita tager billedet. Det er undertegnede til højre.
Her er vi alle samlet på foto, som er taget af Susanne Bersås mand.