JOHNNIE PEDERSEN, født i 1956

Johnnie Pedersen (1967)

Jeg startede i 1.V i barakkerne ved siden af sportspladsen og min klasselærer hed Inger Lenzing. Klassen havde også en Fru Zahlerz (jeg husker ikke fornavnet) og så Henrik Fabricius som senere blev (vice)inspektør? på skolen. Af andre lærere i diverse fag jeg kan huske, er Hr. Berg (Tegning), Kaj Sessingø (Geografi), Kurt Lewinsky (Gymnastik), Hr. Kristensen (muligvis faget Orientering), Henrik Kofoed (Historie),  Hr.Damtoft (Sløjd). Fru Halling (Regning) og Hr. Poulsen (Biologi). Da vi nåede 6-7 klasse blev vi delt op og klassen jeg forsatte i, hed derefter 7. CV. Men i 8-9. klasse hed den så 8.-9. V.

Jeg har stadig 8 mapper fra diverse fag i skolen, som jeg af og til kigger i. De  er fra tiden 5V. til 9V. Smiler  I 2004 havde vi en klassesammenkomst på Grundvigtskolen, sammen med Fabricius og Zahlerz.

Mvh.
Johnnie Pedersen

Læs også om Johnnies gensynsmøde i 2004 med sine gamle klassekammerater og 2 lærere her:  GENSYNSMØDE I 2004