METTE LUMHOLTZ EHLERS
(tidl. FREDERIKSEN)

Har gået på Grundtvigskolen 1966-1976. Har bl.a haft fru Vejborg (der var præstefrue) som klasselærer og fru Irene Starklint til regning mm. (Er søster til Nils Lumholtz og Lars Lumholtz Frederiksen).

- Her er et udpluk af Mette's indlæg fra gæstebogen d. 2/7-2011:

Vi, som fortsatte i realen, skulle have haft fru Vejborg resten af skoletiden, men desværre døde hun i løbet af sommeren mellem 7 kl. og 1. real (1973)- jeg husker tydelig da fru Starklint fortalte mig det, den første morgen efter sommerferien, nede i skolegården - og jeg var dybt chokeret og ulykkelig, selvom at jeg (vi) godt vidste at hun var syg (kræft i halsen, så vidt jeg husker). Nå men som erstatning, fik vi så Bent Poulsen som dansklærer og vi fik fantastiske hr. Lassen til matematik, Lorentzen i tysk - uhhhhh, hr. Kofoed i biologi.

Jeg skal mødes med ca. halvdelen af min 3. realklasse i august, da det er 35 år side at vi gik ud af GRUNDTVIGSKOLEN og det glæder jeg mig meget til (vi mødtes også for 10 år siden = 25 års jubilæum :o)

Kærlig hilsen til alle "gamle" grundtvigianere,
(Anne-) Mette Lumholtz Ehlers (født Lumholtz Frederiksen).

Billederne er fra 1. eller 2. klasse (ca. 1966-67)

GENSYNSMØDE

Fra Mette Lumholtz Ehlers (tidl. Frederiksen): 20-8-2011