ELISABETH GOLDSCHMIDT STYRK
(tidl. GOLDSCHMIDT HANSEN), f. 1963

Jeg hedder Elisabeth Goldschmidt Styrk… Tidligere Elisabeth Goldschmidt Hansen… Jeg er født 17. november 1963. Foto til højre er fra 5.u - 1974/75.

Har for nylig været forbi Grundtvigskolen… da mit gamle kvarter ”kaldte” på mig :o)

-          Og hvad så jeg? – Hele ”min” gamle skole, var ved at blive bygget ud, og så med et nyt navn: Tagensbo Skole… Deeet… forstår jeg slet ikke?? Og er faktisk lidt ked af, at ”man” bare kan ”lukke” Grundtvigs skolen? – Også selv om det nu bliver en skole, der er slået sammen med Bispebjerg Skole… - Vil den store statue af Grundtvig stadig være at se i den store aula?

Dengang, for mange år siden, da jeg gik på Grundtvigskolen, var det en stolt skole, og vi (jeg), var stolt af, at gå på denne skole. Jeg boede dengang lige overfor, på Landsdommervej, nr. 33, - og har herefter været en tur forbi Brønshøj, Hedehusene, og er i dag bosat i Høje Taastrup :o)

Fra 1978-1980 gik jeg i 9.+10. klasse på Hedehusene skole…  Dengang, for mange år siden, havde jeg fru Henny Munck som klasselærer… Henny, eller ”fru Munck”, som hun hed, var en lidt speciel dame, men vi lærte da noget… Endvidere havde vi kontakt til en sømand/sejler i Dronning Mølle, som vi var på besøg hos, og jeg har nogle skønne billeder derfra :o)  Jeg gik i U- klassen, og gik altså ud i 8. U, 1978…

Mener også jeg kan huske, at vi havde den daværende inspektør, navn??, til matematik… Mener dog, at jeg gik i klasse med hans søn: John… Et eller andet?? – Og så ved jeg, at vores vice inspektør, navn?? På daværende tidspunkt gik i hvid kittel! – Og når vi så ham komme, rettede vi alle ind på én række!..

Glæder mig til at høre tilbage fra jer :o) Grundtvigskolen har en helt speciel plads i mit hjerte :o)