LIS OG ERIK RAVN'S gensynsmøder

På denne side har jeg samlet nogle billeder og tekst fra Lis og Erik Ravns egne gensynsmøder med gamle klassekammerater. Lis har været flittig til at arrangere gensynsmøder og bagefter sendt mails med fotos og tekst til mig. Jeg har desværre ikke plads til alle billederne, men det er dog blevet til et enkelt fra hvert gensynsmøde.

28-11-2012:

Kære Poul Erik.

Takket være din hjemmeside, har vi nu haft et gensynsmøde med gamle elever fra Grundtvigskolen, som vi ikke har haft kontakt med i 50 - 60 år! Vi har mailet på kryds og tværs, og fik så et møde i stand i Farum, hos Jytte Lincke Petersen, nu Skov, gift med Torben som ikke har gået på Grundtvigskolen. Han var med på idéen om at afholde et arrangement hos dem. Dans kone, Ulla, har heller ikke gået på Grundtvigskolen, vi var 9 i alt.

Det var et meget vellykket møde, hvor vi fik set billeder og snakket om vores gamle skole, og ikke mindst lærerne. Vi startede med frokost kl. 12 og sluttede ved 18-tiden, fyldt op med nostalgi. Alle havde billeder med, og vi fik ajourført navne på klassebilleder og et enkelt andendags billede, der var fra Jyttes konfirmation.

Vi har nu fået meget positive tilbagemeldinger fra alle deltagerne, som jo var lidt spændte på, hvordan det ville gå, efter så mange år, men det var bare over al forventning. Det er muligt, at det kan skabe flere kontakter, hvis der bliver et gensynsmøde igen. Det kunne jo være morsomt, hvis der kom lidt flere fra vores årgang.

Erik og jeg har ligeledes været på besøg hos Kurt og Rita Jacobsen, der bor i Greve, hvor vi fik 2 billeder med fra hhv. IV mellem og realen. De vil måske deltage næste gang, der bliver et træf via dig eller os.

mvh Lis og Erik Ravn.

18-09-2014:

Hej Poul Erik.

Jeg sender lige disse billeder til dig, så du kan se, at der stadig er liv i vores lille gruppe af "gamle" elever fra Grundtvigskolen.

Det er 3. gang vi er samlet, og denne gang var det i Allerød, hvor vi var 10 personer, og med deltagelse af "Skipper", som jo var efterlyst. Vi havde en rigtig hyggelig nostalgi dag, og fik aftalt at mødes igen næste år. 🙂

Som du ser, har dit store arbejde med hjemmesiden ikke været forgæves.

Mange hilsener fra Erik og Lis

20-08-2015:

Kære Poul Erik.

Vi har lige - for 4. gang - haft et hyggeligt gensynsmøde hos Skipper i Slimminge med denne lille gruppe. Der blev som sædvanlig udvekslet minder og oplevelser fra vores gamle skole. Vi tænkte, at du måske ville sætte nogle af billederne ind på Grundtvigskolens hjemmeside. Tak igen for dit store arbejde med hjemmesiden.

Jeg har bl.a. taget et billede af Skipper med hans eksamensopgave i sløjd - en flettet taburet - sikke et dejligt minde at have - og den er solid og holder endnu - ren nostalgi!

Vi har allerede aftalt at mødes igen til næste år.

Mange sommerhilsener og god weekend fra Erik og Lis

17-08-2016:

Kære Poul Erik

Så er vi her igen :-) heldigvis. Der er nu gået et år siden vi mødtes sidste gang med gamle skolekammerater. Denne gang var vi hos Ole og Lis Alstrup i Frederiksværk, og vi havde en rigtig hyggelig dag med en god snak om vores gamle skole samt lærere og meget andet. Har aftalt, at mødes næste år igen.

Mange eftersommer hilsner fra Lis og Erik