GENSYNSMØDE d. 13-04-2013

med BENTE KAYSER PEDERSEN (tidl. Eriksen)

Bente skrev til mig en dag vedrørende min historie om en ferietur til Bornholm, som vi havde i 1964. Hun kunne supplere med nogle oplysninger som jeg manglede. Skønt. Cool Vi var to klasser der tog afted, en ren pigeklasse og en ren drengeklasse, med hver vores lærer: Fr. Svendsen og hr. Koefoed. Bente gik i en klasse over mig og er således et år ældre end mig.

( Læs om Bornholm-turen:  HER )

Bente og jeg har så efterfølgende skrevet lidt sammen, og det er så endt ud i at vi mødtes lørdag d. 13/4-2013. Vi mødtes i Nyhavn 17 kl. 13 og vi havde en hel dag foran os. Vi fik en 'lille' øl, og herefter gik vi videre til et lille kinesisk ris-sted, hvor vi fik en dejlig portion suppe til at varme os på. Vejret var sådan set ok, men overskyet og koldt, ikke ligefrem det vejr, som meteorologerne havde lovet en uge tidligere. Nå, men hvor der er varme mennesker, er der ikke behov for en varmeovn. Cool

Vi fik rigtigt snakket om gamle dage og om vores oplevelser fra skoletiden. Tjah, selvom det ikke kan ses på billedet Rødmer, er der trods alt gået ca. 44 år, siden vi afsluttede skolen.

Så gik vi videre til Gråbrødre Torv og sluttede dagen af med en flaske rødvin under en terrasse-varmer, som det nok mest var Bente der havde glæde af, da jeg sad lidt udenfor 'skudlinien'.

Bente er et utroligt dejligt og varmt menneske som jeg følte mig i et utroligt dejligt og trygt selskab med. Vi har aftalt, at vi bestemt skal mødes igen, og det vil jeg se frem til. Forhåbentlig en lidt varmere dag. Cool

Vores dag sluttede omkring kl 20 om aftenen, hvor vores veje skiltes efter en særdeles hyggelig dag.

- poul erik.