INA JOHANNSEN
(tidl. MORTENSEN)

Hej.

Jeg hedder Ina Johannsen f. Mortensen og boede alle årene på Landsdommervej 30, st.th. Min far var Skrædder S.A.M og havde forretning der.

Jeg har set på mine skolebilleder og fundet at i 1953, 2.c var nr. 86 fru Vallentinussen i 1953, og i 1955, 4.c hed hun fru Paridon Jensen og må så være blevet gift. Så i 1956, 5. c. hed min klasselærer fru Jørager nr. 108. Der har så været karneval på skolen 1955. I 1957 var vi så på lejrskole i Gilleleje med Fru Staack (gymnastik) og fru Gunvor Andersen. I 1958 7.a hed klasselæreren Gunvor Andersen. I 1960 9. u blev vi blandet med drenge, det var nyt. Da hed min klasselærer hr. Levinsky. Jeg gik ud med afgangseksamensbevis efter 9. Fik læreplads på kontor forsikring. Har haft kontorarbejde i hele mit arbejdsliv og er nu folkepensionist frisk og rørig og har boet i Sønderjylland Højer de sidste 40 år. Har været gift og fået 2 børn der er voksne nu så jeg har også 4 dejlige børnebørn.

Jeg glæder mig til G12-mødet. Min bror har tilmeldt os.

Mange hilsner
Ina Johannsen.