GENSYNSMØDE d. 28-08-2019

Real B - afgang 1960

Annelise, Marianne, Inge, Kirsten, Viggo Lassen, Grete, Jette, Birgit, Kirsten, Jette Johanne

(tryk på foto og se det i stort)

Igen i år blev der holdt klassekomsammen for real B. I år var det så 59 år siden vi forlod Grundvigskolen, med megen god lærdom i bagagen.

Igen i år gik snakken livligt, og vores matematiklærer Viggo Lassen 92 år, underholdt og med et besøg, han havde haft på Tagensbo Skole. Her undrede han sig over den larm, der havde været i klasserne, ja, på hele skolen.

Det skete ikke da vi gik på Grundtvigskolen. Her tog man pænt opstilling i skolegården, når klokken ringede ind, og så gik vi 2 og 2 op ad trapperne. Pigerne til venstre og drengene til højre, og der blev ikke snakket, for øverst på trappen stod frøken Lyhne med sit falkeblik, og slog ned på den stakkel, der var kommet til at snakke.

Her tager vi så hævn ved vores møder, for ih hvor snakken går. Underligt, for vi fortsætter bare, der hvor vi slap samtalen sidste år.

Nu ser vi frem til vi næste år, hvor vi skal fejre vores 60 år jubilæum.

Kirsten Henriksen Bjerregaard