GENSYNSMØDE d. 22-08-2015

fra Inge Schou Oddershede (Nielsen)

Klassetræf den 22.8.2015 hos Inge i Allerød, hvor vi var 9 der mødtes. Vi var 22 i klassen, lll u årgang 1970, og vi er nu 16 der efter mange år atter er kommet i kontakt med hinanden.

Vi mangler stadig at få kontakt med Jan Kronval Kristensen, Hans Fischer, Liselotte Syberg (Andersen) og Inge-Lise Krogstrup (Kristensen).

Billede fra vores klassetræf.

Fra venstre: Lene Hedtoft Nielsen, Inge Schou Oddershede (Nielsen), Joan Lindenskov Devantier (Petersen), Svend Poulsen, Ilselill Præstekjær, Alice Blicher Brastgaard (Hansen), Anne Birk Virzins (Tofte), Ellen Nordstrøm (Simonsen), Povl Andersen.

Vi havde en rigtig hyggelig dag og var alle enige om, at det tåler en gentagelse, så dato for nyt træf i 2016 er fastsat, - med håbet om, at vi kan samle endnu flere.

Mange hilsner Inge