KAREN RASMUSSEN (tidl. SØRENSEN) m.fl.

Her kommer lidt beskrivelser fra Karen Rasmussen (tidl. Sørensen) og hendes klasse-kammerater, som altid har mødtes den første weekend i november. Siden for små 20 år siden, har de hvert andet år rejst rundt i verden til forskellige storbyer. Det kan man da kalde sammenhold Oprindeligt var de 11 piger, men nu er de desværre kun 9 tilbage.

Navnene på de 9 piger er:
Karen Rasmussen (tidl. Sørensen) - Annie Aughagen (tidl. Juwald) - Kirsten Michelsen (tidl. Andersen) - Birthe Hansen (tidl. Børresen) - Ellen Bødker Sørensen (tidl. Friis Nielsen) - Inger Seeberg Friis (tidl. Christiansen) - Gitte Larsen (tidl. Aasted) - Tove Beltran (tidl. Larsen) - Lis Smidsholm (tidl. Christiansen).

KAREN RASMUSSEN (tidl. SØRENSEN)

Mit navn er Karen Rasmussen (tidl. Sørensen). Jeg har gået på Grundtvigskolen fra 1949 til 1960, afsluttende med realeksamen. Vi havde fru Starklint som klasselærer. Jeg har en storebror Per Sørensen som også gik på Grundtvigskolen, han er årgang 1941 hvor jeg er født i 1942. Vi boede på Tagensvej 191.

Jeg og mine klassekammerater har altid mødtes den første weekend i november. Og efter at vi blev ældre har vi siden rejst sammen hvert andet år til en eller anden storby. Vi har været i London, Paris, Rom, Barcelona, Lissabon, Madrid, Wien, og endelig i 2010 var vi i NEW York, hvor vi fejrede 50 året, vi gik ud af skolen.

Vi startede med at rejse ud sammen for små 20 år siden, hvor vi var 11, nu er vi desværre kun 9 tilbage - to af pigerne er døde.

De fleste af pigerne er holdt op med at arbejde, vi er kun 2 tilbage der arbejder stadig, undertegnede her hos Novo Nordisk og en anden hos Dominia. De andre piger går på folkeuniversitet og sidder og kæfter op lige som de gjorde i skolen.  Jeg holder op med at arbejde når jeg fylder 70 år i 2012, og så er jeg også med på UNI holdet.

Vi har mange input/oplevelser, som vi nok skal få opdateret på denne fantastiske hjemmeside.

På klassebilledet nedenfor fra 1960, er vi fotograferet den sidste alm. skoledag før vi skulle til real-eksamen. Vi hedder 1.a afslutning og vi er klædt ud. Jeg sidder yderst til højre med en skotte-tøjhund og sundhedssanddaler.

Mange KH på alle mine klassekammeraters vegne,
Karen Rasmussen.

GITTE LARSEN (tidl. AASTED)

(Sendt via Karen Rasmussen):
Der er rigtig gang i ham Poul Erik.  Det er da helt OK at fortælle ham om vores rejser. Rigtig morsomt. Her er et par sjove episoder
:

Jeg tror det var i 1959, hvor den danske film Gymnasiepigen blev optaget i  Grundvigskolens aula. Vi kunne tilmelde os, hvis vi havde lyst. Jeg var med i optagelserne. Det tog en hel dag og varede ca. 3-5 minutter i filmen. Vi skulle danse i aulaen.  Jeg tror hovedpersonen i filmen hed Susanne Bruun Koppel. Der var helt sikkert nogle af jer der også deltog.

Jeg kan fortælle om filmen Gymnasiepigen, at det var Johannes Allen der instruerede og flere fra vores klasse blev udvalgt som statister, vi skulle danse i aulaen. Vi var hele klassen inde og se filmen.

Nogle år efter vi var gået ud af skolen var vi jo også til et arrangement for gamle elever. Lisbet Dahl havde tilbudt  at optræde under festen. Hun gjorde det gratis, da hun også havde gået på Grundtvigskolen nogle klasser under os (i Ellen’s søsters klasse). Hun sang flere numre af Judy Garland’s  sange. I starten var der helt stille medens hun sang, men så begyndte nogle at snakke. Hun holdt med at synge og sagde, at hvis ikke folk  kunne holde  mund, så ville hun stoppe med at synge.  Der blev derefter helt ro.

- Gitte Larsen.

ELLEN BØDKER SØRENSEN (tidl. FRIIS NIELSEN)

Jeg husker også tydeligt optagelserne til Gymnasiepigen. Jeg kan huske jeg syede en ny nederdel til at have på til “skoleballet”, som ganske rigtigt tog hele dagen.  Jeg var også med til festen hvor Lisbet Dahl sang. Hun gik ganske rigtig i klasse med min søster, og den klasse er hvert år ude at se revyen sammen med deres mænd. Jeg tror de mødes privat en gang hvert eller hvert andet år. De er ikke så aktive som os.

Hvis andre har interesse i at læse om vores oplevelser og se vore billeder, er det da i orden for mig.

- Ellen B. Sørensen.

GENSYNSMØDER

1995: London - 1998: Paris - 2000: Rom - 2002: Barcelona - 2004: Lissabon - 2006: Madrid - 2008: Wien - 2010: New York - 2012: Istanbul.

London 1995.

Paris 1998.

Barcelona 2002.

Madrid 2006.

Wien 2008.

Dyrehavsbakken 2009.

Café Lygten 2009.

De Små Haver på Frederiksberg 2010.

New York 2010.

SOVEKAMMERSCENER OG GODNATDRINKS