KLASSEMØDE d. 14-04-2012

FOR-HISTORIEN

Du kan se billederne fra festen i næste menupunkt.

På et tidspunkt besluttede jeg og mine tre med-arrangører af diverse gensynsmøder: Bente, Tenna og Ulla-Britt, at afholde en klassefest, som kun gjaldt for de klassekammerater, vi havde gået i realklasser med (født i 1952 og 1953). Det vil sige i perioden fra 1966 til 1969.

Vi begyndte at prøve om vi kunne finde klassekammeraterne med det samme. Lige nu var vi os fire fra klassen. Det var en hård, men også sjov "kamp", hvor den ene gamle klassekammerat efter den anden dukkede op.

Det lykkedes os at finde 17 klassekammerater og heraf sagde 13 af dem ja til at møde op til denne klassefest. Man må sige at vi var meget glade over resultatet.

Bagest fra venstre:   Hans - Tommy - Erik - Palle - Ken - Poul Erik
I midten:   Lærer Johansen - Åse - Kirsten - Bente N - Joan - Susanne - Marianne - Pia H
Forrest:   Bente K - Lykke - Annette - Ilse - Helle - Ulla-Britt - Vivi

(På foto mangler: Tenna - Pia S - Ole - Sten - Conny J - Connie G)

KLASSEKAMMERATERNE

De deltagende var:

1. Bente Nørskov Jensen

2. Bente Ramsing (tidl. Koch Rasmussen)

3. Connie Kerckhoffs (tidl. Garlykke)

4. Hans Bisgaard Andersen

5. Ilse Grønnemose (tidl. Birk)

6. Marianne Petersen (tidl. Velling)

7. Palle H. Jensen

8. Poul Erik Waldhauer

9. Tenna H

10. Tommy Pamperin

11. Ulla-Britt Sjögren

12. Vivi Walters (tidl. Olsen)

13. Åse Wintlev (tidl. Madsen)

De sidste 4 kunne desværre ikke komme:

Conny Mearlyn Nielsen (tidl. Johansen)

Erik Hahn-Nagel

Helle Førster Jensen

Lykke Søndergaard (tidl. Nielsen)

Nu mangler vi bare at finde de sidste klassekammerater:

Joan Kongsaa

Kirsten Jensen

Ole Nielsen

Pia Helle Hansen

Pia Sørensen

Sten Danielsen

Susanne Poulsen

...har jeg glemt nogen?

Hvis du ved hvordan vi kan få fat i disse sidste elever, må du meget gerne skrive til mig på:
newpew@mail.dk

FESTEN

Vores klassemøde blev afholdt lørdag d. 14/4-2012 og blev afholdt i Bente's lejlighed på Dybbølsbro. Vi fire arrangører mødtes et par timer før, for at sætte borde op og hente mad. Maden blev hentet hos en nærliggende delikatesse-forretning, med italienske specialiteter. Vi skulle have Tapas, med dejligt tilbehør.

Da kl. blev 13, ankom vores klassekammerater stort set samlet, i vældigt humør og med forventningens glæde i øjnene. Fra allerførste minut var stemningen ligesom lagt.

Før, under og efter spisningen, blev der snakket om gamle dage og minder. Marianne havde taget lidt billeder og nogle poesibøger med. Vi fik selvfølgelig også taget et klassebillede af os 13 deltagere. For at vi ikke skulle sidde 13 til bords, var vi fordelt på 2 borde. Så var det problem løst.

Senere foldede Vivi sig gevaldigt ud med sine mange historier, og da hun først var begyndt at gå ud af den slappe line, var hun ikke til at stoppe igen. Hold op hvor vi grinte.

Efterhånden som eftermiddagen skred frem og aftenen så småt begyndte, begyndte folk at bryde op, selv om de gerne ville have fortsat. Vi andre fortsatte bare, og de sidste deltagere: Palle, Marianne, Vivi, Tommy, Bente og jeg selv, fortsatte til kl. 23. Så måtte vi desværre stoppe, da vi skulle nå de sidste busser og tog.

Da vi stod dér med overtøjet på og kiggede på bordene med efterladenskaber fra festen, kiggede vi medlidende over skulderen til Bente. Nu skulle hun rydde op, og hun skulle på job næste dag.

Men for pokker, alle tiders fest, glade mennesker hele vejen igennem. Det animerer jo til, at vi skal gentage succesen en anden gang.

Tak til Bente for lån af lejlighed

- skrevet af Poul Erik Waldhauer.

Du kan se billederne fra festen i næste menupunkt.