GRUNDTVIGSKOLENS GÆSTEBOG

. Tak fordi du besøger min hjemmeside. I denne gæstebog kan du skrive beskeder og måske finde gamle skolekammerater. Du kan også indsætte et FOTO ved din besked (f.eks. et gammelt skolefoto af dig selv). På forhånd tusind tak for alle indlæg. (Vil du se ældre indlæg i gæstebogen, skal du gå ind i næste menupunkt: "UDLØBET GÆSTEBOG")

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Frank Hummelgaard, d. 27-08-2018
Vinfirmaet ERIK TROELS-SMITH A/S ved siden af Lygten Kro
Skrevet af Jan Erik Henriksen, d. 29-05-2018
Hej igen til alle gamle elever fra
Grundtvigskolen, især dem dem jeg gik i klasse med fra 1970-1976. Nu er det 42 år siden vi gik ud nu os fra 3 v real i 1976.

Jeg gik i realen sammen med Jurjen Koers, Jan Ronald Sommer, Tina Kjær, Helene B. Mortensen, Frank Larsson, Pia Christoffersen, Carsten Krog Jensen, Nini Jensen, Sussie Poulsen, Lis Hagstøm, Anne-Mette Lumholtz Frederiken, Annie Christiansen, John, Frank, Hanne og m.fl.

Det kunne være rart høre om hvordan det går dem fra realen v og dem jeg gik klasse med fra 4 v - 7 v. (1970-1973), om hvor i landet de er og ellers hvordan det er gået dem og hvordan de har det i dag.

Skrevet af lise beck, d. 13-04-2018
jette holberg
Grundtvigsskolen 1948

lise jeppesen
Skrevet af Lea Gervin, d. 17-03-2018
Min bror, Johnny Hilmer Larsen født 28/2 1955, gik i læseklasse på Grundtvigskolen. Desværre mistede vi ham den 27/9 1998. Johnny blev udlært automekaniker.
Skrevet af Lone Frederiksen Jegind, d. 05-03-2018
Efterlyser Alice Blicher Hansen som jeg gerne vil i kontakt med.
Hjerteveninder indtil jeg flyttede som 10 årig til Brønshøj!
Legede også med Susanne hvis far var bager.
Jeg er født i 1953 og gik på Grundtvigskolen!
61667927 mobil

Jeg var veninde med Alice indtil jeg som 10 årig flyttede fra Frimestervej 38, 3. Sal.
Min lillebror hed Peter.
Skrevet af flemming Rohbach, d. 26-10-2017
Dette hæfte fik vi udleveret fra skolebiblioteket i 1969.
Nogle læste det og andre ej.
Nogle skulle afprøve det og 'skred i Svinget.
Skrevet af forældrene elskede at flytte, d. 12-10-2017
I 1945 flyttede mine forældre, Ella og Rolf Jeppesen med deres tre børn, Lise, 4 år, Preben 2 år og Birthe 1 år til Bogtrykkervej 35, 3.tv. Lise startede i Grundtvigsskolen
i 1947, vi flyttede, da Lise gik i 5. kl., Preben i 2 kl., og Birthe på Holbergskolen i 1.kl.
Skrevet af Hanne Leth (Olsen), d. 11-10-2017
Jeg har ledt efter gamle klassekammerater på disse sider, men fandt ingen. Jeg gik i 1962 i blandet klasse Real U hos Inge Wåge Jensen, som jeg havde til dansk i 10 år. Hvis nogen af de gamle kammerater ser dette, så skriv til mig på mailen.
Skrevet af P. E. Waldhauer, d. 09-07-2017
Til Fl. Rohbach.
Du sender bare billedet til min e-mail adresse, tak. mvh Poul Erik.
Skrevet af fl.Rohbach, d. 08-07-2017
Mon redaktøren kan bruge dette billed?
Skrevet af birgitte alush [petersen], d. 04-07-2017
ulla Christensen real aargang 1965.
jeg leder efter dig. mit navn er birgitte Petersen . vi gik I skole sammen paa bispebjerg skole. jeg bor I dag I Jerusalem .haaber at hoere fra dig !
Skrevet af Jan Kepny-Rasmussen (før: Jan Gudmand K-R), d. 30-06-2017
Den 21. juni 2017 deltog vi 13 mand (vi var ren drengeklasse) i en rundvisning på vor gamle skole Grundtvigskolen (tak til pedellen). For 50 år siden, altså 1967, forlod vi skolen efter vi havde afholdt 'inkvisition' over lærerstaben.
Det var et sjovt gensyn, hvor vi kunne konstatere, at biologi-lokalet nok var det eneste lokale, der i dag står, som dengang.
Tak til alle de glade børn, som hilste på os, selvom de var forundrede over, at så gamle mænd havde gået i deres skole ;-)
Skrevet af Tandberg, d. 15-05-2017
Hej, jeg samler på tændstikæsker og -etiketter, og jeg har nogle etiketter i min samling, der blev udgivet i anledning af Københavns 800 års jubilæum.
Jeg tænkte, det måske kunne være af interesse. ;-)
Skrevet af Helle Dahl Kristensen, d. 10-05-2017
Hvor er det mærkeligt at se billeder af Hegedal-kolonien (under FERIETURE M/SKOLEN), jeg var der, som elev fra Havremarkens skole Nørrebro, jeg var 7 eller 8 år, og det var 3. uger i træk, hjemmefra. Barske tider, men jeg husker kun rigtig søde voksne, det må have været 1977 eller 1978.. Kan godt huske vi soppede i fjorden, og gled ned af sandskrænten,, mine forældre tog desværre ikke billeder derfra, så det er meget sjovt at se stedet igen på billederne, husker tydeligt hvor vi sov på salen,, o g de pakker vi fik ... Mange hilsner Helle Dahl Kristensen...
Skrevet af Claus L. Nielsen, d. 08-03-2017