GRUNDTVIGSKOLENS GÆSTEBOG

. Tak fordi du besøger min hjemmeside. I denne gæstebog kan du skrive beskeder og måske finde gamle skolekammerater. Du kan også indsætte et FOTO ved din besked (f.eks. et gammelt skolefoto af dig selv). På forhånd tusind tak for alle indlæg. (Vil du se ældre indlæg i gæstebogen, skal du gå ind i næste menupunkt: "UDLØBET GÆSTEBOG")

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Simon post, d. 25-03-2020
Hej med jer. Tak for en flot og spændende side. Jeg hedder Simon og arbejder for Københavns Kommune, med et byrumsprojekt på Frederiksborgvej. Jeg kan se at der er flere gode historiske billeder fra dette område på siden. Er det muligt at få kontakt med jer angående disse? På forhånd tak. Simon
Skrevet af Helle Darling, d. 15-03-2020
billedet hvor der mangler et navn
Skrevet af Dennis de Fries, d. 01-02-2020
Hej er der nogle fra Peter Lorentzens klasse årg 1957/64.
Skrevet af Harald P Rasmussen, d. 18-12-2019
Gik på Grudtvigskolen i 1957/58 som eneste jyde i klassen.
Skrevet af Lise Beck, d. 17-12-2019
Jeg gik på Grundtvigsskolen fra 1948 til 1953. Den dejligste skole, og den jeg har gået længst i, for siden 1953 gik jeg i 5 andre skoler. Gad vide, om der mon er nogen, der husker mig. I min klasse gik Ingrid Dahl og Jette Holberg.. Det var en sorg at forlade skolen, men vi skulle flytte.
Jeg hed Lise Jeppesen og er med på et klassebillede fra 1953.
Skrevet af Liliann Hechmann, d. 11-04-2019
Kære Carl Michael. Jeg forsøger denne vej, at sige tak for de tilsendte værker. Tænker om du ikke kan skrive din mail-adr., så jeg kan skrive til dig.
KH Lilian
Skrevet af Malene Løvgreen, d. 10-03-2019
Efterlyser oplysninger om en Slagtermester Svend Willy Leo Starland, med butik på Tomsgårdsvej Nr? Hans kone var mulat, født på St.Thomas - Lily - de fik en datter Susan.
Skrevet af v.stegler, d. 23-02-2019
Min datter startede på grundtvigsskolen i 3.klasse hun er født 1952, hun gik der til klassen blev skilt i 7ende klasse. Hendes mindre søskende gik der også, hvor den midterste ANN-MARI fik sin 10 klasses eksamen der.
Skrevet af Poul Erik W, d. 28-01-2019
Ingelise hed tidligere Christensen og hendes efterlysning kan også ses på hjemmesiden under EFTERLYSNINGER.
Skrevet af Ingelise Griebel Borsic, d. 25-01-2019
Hej Poul Erik Waldhauer.
Skrevet af Lise Østerberg Bahr, d. 11-12-2018
Hej
De øverste billeder (fra skolens jubilæum med skolespil og sang) vi sad også ved skolepulte på et af "scenerne" ...på siden under dans og sang, står jeg som sidste pige ved siden af dreng ? Mener det var Søren (med brillerne) med brillerne jeg sang duet sammen med (Tryllefløjten det høje C) . Som jeg husker det. VH Ingelise Østerberg nu I. Lise Ø Bahr
Skrevet af Frank Hummelgaard, d. 27-08-2018
Vinfirmaet ERIK TROELS-SMITH A/S ved siden af Lygten Kro
Skrevet af Jan Erik Henriksen, d. 29-05-2018
Hej igen til alle gamle elever fra
Grundtvigskolen, især dem dem jeg gik i klasse med fra 1970-1976. Nu er det 42 år siden vi gik ud nu os fra 3 v real i 1976.

Jeg gik i realen sammen med Jurjen Koers, Jan Ronald Sommer, Tina Kjær, Helene B. Mortensen, Frank Larsson, Pia Christoffersen, Carsten Krog Jensen, Nini Jensen, Sussie Poulsen, Lis Hagstøm, Anne-Mette Lumholtz Frederiken, Annie Christiansen, John, Frank, Hanne og m.fl.

Det kunne være rart høre om hvordan det går dem fra realen v og dem jeg gik klasse med fra 4 v - 7 v. (1970-1973), om hvor i landet de er og ellers hvordan det er gået dem og hvordan de har det i dag.

Skrevet af lise beck, d. 13-04-2018
jette holberg
Grundtvigsskolen 1948

lise jeppesen
Skrevet af Lea Gervin, d. 17-03-2018
Min bror, Johnny Hilmer Larsen født 28/2 1955, gik i læseklasse på Grundtvigskolen. Desværre mistede vi ham den 27/9 1998. Johnny blev udlært automekaniker.