GRUNDTVIGSKOLENS GÆSTEBOG

. Tak fordi du besøger min hjemmeside. I denne gæstebog kan du skrive beskeder og måske finde gamle skolekammerater. Du kan også indsætte et FOTO ved din besked (f.eks. et gammelt skolefoto af dig selv). På forhånd tusind tak for alle indlæg. (Vil du se ældre indlæg i gæstebogen, skal du gå ind i næste menupunkt: "UDLØBET GÆSTEBOG")

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Inge Lise Østerberg Bahr, d. 05-08-2021
Hej med jer. Jeg var også med til HAFNIADEN, som det hed, Det store Internationale Idrætsstævne i 1967 for Ungdom i København i anledming af Københavns 800 års jubilæum. Med til indmarch, var vi også, vi var i ø 2 fra min klasse der hed Inge Lise den anden Pedersen, jeg Østerberg og vi begge løb 9 sek. rent på 60 meter løb hjemmefra. Vi var med til Stafet, ja Atletik. Jytte Johansen løb 8,9 sek på 60 meter løb. Husker det som vi fik en 2. Plads. Da. Dronning Ingrid og Kong Frederik åbnede stævnet. Danny Kay underholdt.
Skrevet af steen.b.clausen, d. 24-05-2021
Goddag alle sammen.
Er der nogen der har skolepatrulje-billeder
fra 1960erne og 1970erne,det er den tid jeg
selv er fra Jeg blev forhindret i at blive
skolepatrulje i løbet af 1970er-tiden af en
klassekammerat, en kvinde, der mente at vi kunne klarer os selv.Hun gad ikke selv
Hendes bemærkning til mig var " at du gider" såå det nået jeg ikke suk. Så hvis
nogen har billeder fra den tid af vil i så
sende dem til mig på forhånd tak
Forøvrig....Er der forsat nogen der ved,
hvor vores skolepatrulje udstyr findes,
et set luffer, et set manchetter, hvidt
bandoler.STOR tak på forhånd
Skrevet af Tom Grösfjeld, d. 10-03-2021
Jeg kom ind paa siden ved et tilfälde og fandt mig selv paa et klassebillede Real II 1965. Jeg var skoleträt i perioden, men kunne lide lärerne og de andre i klassen: gode minder alt i alt !
Senere kom der mange skoler til og jeg endte paa KU og Sorbonne
Skrevet af Inger Nielsen, d. 06-03-2021
Jeg gik 1 4 mellem i 1955 og fortsatte i realklassen , som jeg gik ud af i 1956.Dejlig tid. Især husker jeg Ulla Christensen og Ulla Albrechtsen(Jensen) Hvor er I mon i dag? V.H. Inger Kristensen
Skrevet af Kurt Benny Sørensen, d. 15-02-2021
Fin og meget orienterende hjemmeside.
Jeg gik på Grundtvigskolen fra 1947 - 1955
Sammen med b.la. Ole Stolle, Bent Paulsen, Preben Heitmann m.fl. Jeg gik ud af 8 B
Kom senere i lære som kleinsmed. jeg boede På Bjerget 9 st.tv. Jeg har stadig lidt kontakt med området.
Skrevet af Jørgen Mönniche, d. 03-01-2021
har lige opdaget denne side. Dejligt at se billeder og høre historier fra perioden 1949-1959. Husker især lærerne Åge Berg, Holger Johansen. og Ham med stokker Kymer.
Skrevet af Connie, d. 28-11-2020
Jeg har arvet nogle gamle ting, heriblandt et hæfte der hedder “4. Maj på Bispebjerg”.
Det er så vidt jeg kan se et hæfte, hvor man fejrer 20 året for befrielsen, og skriver om Bispebjerg skoles rolle under besættelsen.
Nogen der har interesse i det?
Skrevet af I. Lise Østerberg Bahr, d. 05-10-2020
Hej.

Har netop set billede fra Skolens Jubilæum under sang og dans. Der står jeg som nummer 2 fra højre. Det var Søren med briller som jeg sang duet med fra Tryllefløjten. Det er vist Connie Kerkhoffs billeder. Jeg vil se efter mine tilsvarende. Nogle stykker i hvert fald. Bedste hilsner fra Inge-Lise Østerberg Bahr tidl. Ø-Hansen
Skrevet af Simon post, d. 25-03-2020
Hej med jer. Tak for en flot og spændende side. Jeg hedder Simon og arbejder for Københavns Kommune, med et byrumsprojekt på Frederiksborgvej. Jeg kan se at der er flere gode historiske billeder fra dette område på siden. Er det muligt at få kontakt med jer angående disse? På forhånd tak. Simon
Skrevet af Helle Darling, d. 15-03-2020
billedet hvor der mangler et navn
Skrevet af Dennis de Fries, d. 01-02-2020
Hej er der nogle fra Peter Lorentzens klasse årg 1957/64.
Skrevet af Harald P Rasmussen, d. 18-12-2019
Gik på Grudtvigskolen i 1957/58 som eneste jyde i klassen.
Skrevet af Lise Beck, d. 17-12-2019
Jeg gik på Grundtvigsskolen fra 1948 til 1953. Den dejligste skole, og den jeg har gået længst i, for siden 1953 gik jeg i 5 andre skoler. Gad vide, om der mon er nogen, der husker mig. I min klasse gik Ingrid Dahl og Jette Holberg.. Det var en sorg at forlade skolen, men vi skulle flytte.
Jeg hed Lise Jeppesen og er med på et klassebillede fra 1953.
Skrevet af Liliann Hechmann, d. 11-04-2019
Kære Carl Michael. Jeg forsøger denne vej, at sige tak for de tilsendte værker. Tænker om du ikke kan skrive din mail-adr., så jeg kan skrive til dig.
KH Lilian
Skrevet af Malene Løvgreen, d. 10-03-2019
Efterlyser oplysninger om en Slagtermester Svend Willy Leo Starland, med butik på Tomsgårdsvej Nr? Hans kone var mulat, født på St.Thomas - Lily - de fik en datter Susan.