GRUNDTVIGSKOLENS GÆSTEBOG

. Tak fordi du besøger min hjemmeside. I denne gæstebog kan du skrive beskeder og måske finde gamle skolekammerater. Du kan også indsætte et FOTO ved din besked (f.eks. et gammelt skolefoto af dig selv). På forhånd tusind tak for alle indlæg. (Vil du se ældre indlæg i gæstebogen, skal du gå ind i næste menupunkt: "UDLØBET GÆSTEBOG")

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Flemming P.Rohbach, d. 13-01-2021
Er det ikke på tide vi får ´´sekrretær´

Bente Eriksensen skolehistorie fra Grundskolen, som boede,Postholdevej 4,2 .th
Ellers kan jeg fortælle den!
Regnermed denne mail. bliver hurtigt bliver,hurtigt fjerne?
Skrevet af Jørgen Mönniche, d. 03-01-2021
har lige opdaget denne side. Dejligt at se billeder og høre historier fra perioden 1949-1959. Husker især lærerne Åge Berg, Holger Johansen. og Ham med stokker Kymer.
Skrevet af Connie, d. 28-11-2020
Jeg har arvet nogle gamle ting, heriblandt et hæfte der hedder “4. Maj på Bispebjerg”.
Det er så vidt jeg kan se et hæfte, hvor man fejrer 20 året for befrielsen, og skriver om Bispebjerg skoles rolle under besættelsen.
Nogen der har interesse i det?
Skrevet af I. Lise Østerberg Bahr, d. 05-10-2020
Hej.

Har netop set billede fra Skolens Jubilæum under sang og dans. Der står jeg som nummer 2 fra højre. Det var Søren med briller som jeg sang duet med fra Tryllefløjten. Det er vist Connie Kerkhoffs billeder. Jeg vil se efter mine tilsvarende. Nogle stykker i hvert fald. Bedste hilsner fra Inge-Lise Østerberg Bahr tidl. Ø-Hansen
Skrevet af Simon post, d. 25-03-2020
Hej med jer. Tak for en flot og spændende side. Jeg hedder Simon og arbejder for Københavns Kommune, med et byrumsprojekt på Frederiksborgvej. Jeg kan se at der er flere gode historiske billeder fra dette område på siden. Er det muligt at få kontakt med jer angående disse? På forhånd tak. Simon
Skrevet af Helle Darling, d. 15-03-2020
billedet hvor der mangler et navn
Skrevet af Dennis de Fries, d. 01-02-2020
Hej er der nogle fra Peter Lorentzens klasse årg 1957/64.
Skrevet af Harald P Rasmussen, d. 18-12-2019
Gik på Grudtvigskolen i 1957/58 som eneste jyde i klassen.
Skrevet af Lise Beck, d. 17-12-2019
Jeg gik på Grundtvigsskolen fra 1948 til 1953. Den dejligste skole, og den jeg har gået længst i, for siden 1953 gik jeg i 5 andre skoler. Gad vide, om der mon er nogen, der husker mig. I min klasse gik Ingrid Dahl og Jette Holberg.. Det var en sorg at forlade skolen, men vi skulle flytte.
Jeg hed Lise Jeppesen og er med på et klassebillede fra 1953.
Skrevet af Liliann Hechmann, d. 11-04-2019
Kære Carl Michael. Jeg forsøger denne vej, at sige tak for de tilsendte værker. Tænker om du ikke kan skrive din mail-adr., så jeg kan skrive til dig.
KH Lilian
Skrevet af Malene Løvgreen, d. 10-03-2019
Efterlyser oplysninger om en Slagtermester Svend Willy Leo Starland, med butik på Tomsgårdsvej Nr? Hans kone var mulat, født på St.Thomas - Lily - de fik en datter Susan.
Skrevet af v.stegler, d. 23-02-2019
Min datter startede på grundtvigsskolen i 3.klasse hun er født 1952, hun gik der til klassen blev skilt i 7ende klasse. Hendes mindre søskende gik der også, hvor den midterste ANN-MARI fik sin 10 klasses eksamen der.
Skrevet af Poul Erik W, d. 28-01-2019
Ingelise hed tidligere Christensen og hendes efterlysning kan også ses på hjemmesiden under EFTERLYSNINGER.
Skrevet af Ingelise Griebel Borsic, d. 25-01-2019
Hej Poul Erik Waldhauer.
Skrevet af Lise Østerberg Bahr, d. 11-12-2018
Hej