GRUNDTVIGSKOLENS GÆSTEBOG

. Tak fordi du besøger min hjemmeside. I denne gæstebog kan du skrive beskeder og måske finde gamle skolekammerater. Du kan også indsætte et FOTO ved din besked (f.eks. et gammelt skolefoto af dig selv). På forhånd tusind tak for alle indlæg. (Vil du se ældre indlæg i gæstebogen, skal du gå ind i næste menupunkt: "UDLØBET GÆSTEBOG")

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Aage Ottesen, d. 09-01-2017
der er nogle gode minder jeg ville altid gerne minde.
Hjemmeside:
Skrevet af Viggo Svendsen, d. 13-09-2016
Jeg er en gammel elev fra skolen ( 1952- 1953 ) som med megen stor glæde har set rigtigt meget på din dejlige hjemmeside ,Vi boedecpå Møntmestervej nr 60,1 senere flyttede vi til Lundedalsvej, skulle så gå på Emdrup Skole .Kunne kende rigtig mange af billederne, Fona hvor vi stod på fortovet og så de første billeder på fjernsynet, legetøjs forretningen USA hvor jeg købte min første lille Tekno bil , kan også da Tekno fab. brændte . Bor nu i Århus siden 1971.
E-mail:
Skrevet af leif Zimsen, d. 25-08-2016
Hej ret tilfældig fald jeg over din flotte side, selv gik jeg i virum skole,
men min mor var lære på et tidspunkt på Grundtvigs skolen måske i håndarbejde ?
og hun blev også begravet i kirken...

hun hed Gudrun Zimsen ?
E-mail:
Skrevet af Inger Nielsen, d. 10-07-2016
Jeg gik i 4. mellem i 1955 og senere i realklassen. Kan nogen huske mig, Ulla Christensen måske? Dengang hed jeg Inger Kristensen.
E-mail:
Skrevet af Karen Margrethe Kristensen, d. 27-06-2016
Hej. Jeg hedder karen margrethe, dengang espensen. Jeg i mellemskolen og realklassen fra 1956 -1961. Klasselærer rigmor larsen og waage jensen.
E-mail:
Skrevet af Inger Hansen , d. 17-06-2016
Er i øjeblikket ved at skrive en beretning om vort lokale mejeri, og i den forbindelse så jeg billedet af kapslen med salmiakstang - hvilke minder det bragte frem - men jeg kunne rigtig godt tænke mig, at jeg kunne låne fotoet af Jer til beretningen. Jeg skal selvfølgelig nok angive kilde.
Med venlig hilsen
Inger Hansen
E-mail:
Skrevet af Jan Erik Henriksen, d. 26-05-2016
Hej så er jeg her igen for at komme med en hilsen til mine gamle klasse kammerater fra III real V i 1976.
Nu er det 40. år siden vi havde sidste skoledag og vi festede, drengene var engle og pigerne var djævle. I disse dage sad vi og svedte, og var til vores skriftlige og mundtlige eksmener. Jeg ved godt at Arli Blicher Hansen ikke er blandt os mere; men jeg håber at alle i andre har det godt.
Mvh Jan Erik Henriksen
E-mail:
Skrevet af Birgit Thomsen, d. 29-03-2016
Jeg eftersøger oplysning om min halvbror Frank Gerber. Han er født i 1932 og boede på Slotsfogedvej. Han døde i 1948. Jeg har desværre aldrig kendt ham, da han blev bortadopteret, men kunne virkelig godt tænke mig at se et billede af ham.
Er der nogen der ved hvilken kl han gik i.
E-mail:
Skrevet af Jytte Baier, d. 30-11-2015
Jeg hed jytte hartmann hansen i skoleårene og har giftet mig til navnet baier.
E-mail:
Skrevet af Jytte elisabeth hartmann baier, d. 23-11-2015
skrevet af Jytte Hartmann Baier

Tak for de rare oplysninger omkring min gamle skole jeg startede i første d hos fru Garney år 1956 og sluttede med 4 mellem.Jeg ville blive glad hvis nogle gamle klassekammerater ville kontakte mig.
jytte.baier@ gmail.com
E-mail:
Skrevet af Toni Zöllner, d. 23-10-2015
Fantastisk at se min mors skole billede på Grundtvigs skolen. Min mor Linda, født Christensen gik i 1944 i ll FM b. Hun sidder på bænken i 1. række til venstre. Hun er født i 1930, startede i 1. klasse på Bispebjerg skole og i 2. klasse på Grundtvigs skolen.
E-mail:
Skrevet af jimmy kagstrup, d. 18-08-2015
Hej mit navn er Jimmy Kagstrup og jeg er fra 54 og har gået på Grundtvigskolen og har arbejdet hos købmand Aldenborg det fineste menneske jeg nogensinde har kendt han kunne også lide de skæve personer i kvarteret jeg kom fra frimestervej 65 han kunne lide fra første gang han så mig .han var en rigtig fin fyr.
E-mail:
Skrevet af Mogens F. Jensen, d. 11-05-2015
DET VAR nogle herlige fester foreningen "Gamle Grundtvig" afholdt i aulaen i 90'erne. Folk bliver jo ældre, men er der mere af den slags komsammen tilbage? Sidst jeg deltog var i Bispebjerg Boldklubs nye hus i Lersøparken.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Erling Leerhøy, d. 15-04-2015
Jeg er født i 1929,og gik på Bispebjerg skole fra 1935-43, jeg husker nogle af Lærerne bl.a. Jeff Tange, Wiingaard, (tegnelæreren, Nielsen gymnastiklæreren Jørgensen og sanglæreren Svendsen, som jeg tror var lidt kæreste med Tandlægen.Jeg besøgte skole for ca. 10 år siden, for at få nogle billeder.Jeg manglede den hvide streg gennem skolegården som adskildte piger og drenge. Jeg manglede også lugten af tjære der var ved drengenes pissoir.Jeg har set lidt på siden bl.a. med Løvekroen, det kom den til at hedde fordi i min tid hed Rentemestervej Løve allé,venlig hilsen erling leerhøy
E-mail:
Skrevet af Poul Erik Waldhauer, d. 14-04-2015
Til Erling Leerhøy.
Tak for dine indlæg. Bispebjerg Skole er IKKE glemt. Se under BISPEBJERG og omegn > BISPEBJERG SKOLE. Billederne af krydset Frederiksborgvej / Tomsgårdsvej er gode nok. Det du tror er Bispebjerg Skole er såmænd apoteket Rosen. mvh Poul Erik.
E-mail: