GRUNDTVIGSKOLENS GÆSTEBOG

. Tak fordi du besøger min hjemmeside. I denne gæstebog kan du skrive beskeder og måske finde gamle skolekammerater. Du kan også indsætte et FOTO ved din besked (f.eks. et gammelt skolefoto af dig selv). På forhånd tusind tak for alle indlæg. (Vil du se ældre indlæg i gæstebogen, skal du gå ind i næste menupunkt: "UDLØBET GÆSTEBOG")

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af P. E. Waldhauer, d. 09-07-2017
Til Fl. Rohbach.
Du sender bare billedet til min e-mail adresse, tak. mvh Poul Erik.
E-mail:
Skrevet af fl.Rohbach, d. 08-07-2017
Mon redaktøren kan bruge dette billed?
E-mail:
Skrevet af birgitte alush [petersen], d. 04-07-2017
ulla Christensen real aargang 1965.
jeg leder efter dig. mit navn er birgitte Petersen . vi gik I skole sammen paa bispebjerg skole. jeg bor I dag I Jerusalem .haaber at hoere fra dig !
E-mail:
Skrevet af Jan Kepny-Rasmussen (før: Jan Gudmand K-R), d. 30-06-2017
Den 21. juni 2017 deltog vi 13 mand (vi var ren drengeklasse) i en rundvisning på vor gamle skole Grundtvigskolen (tak til pedellen). For 50 år siden, altså 1967, forlod vi skolen efter vi havde afholdt 'inkvisition' over lærerstaben.
Det var et sjovt gensyn, hvor vi kunne konstatere, at biologi-lokalet nok var det eneste lokale, der i dag står, som dengang.
Tak til alle de glade børn, som hilste på os, selvom de var forundrede over, at så gamle mænd havde gået i deres skole ;-)
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Tandberg, d. 15-05-2017
Hej, jeg samler på tændstikæsker og -etiketter, og jeg har nogle etiketter i min samling, der blev udgivet i anledning af Københavns 800 års jubilæum.
Jeg tænkte, det måske kunne være af interesse. ;-)
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Helle Dahl Kristensen, d. 10-05-2017
Hvor er det mærkeligt at se billeder af Hegedal-kolonien (under FERIETURE M/SKOLEN), jeg var der, som elev fra Havremarkens skole Nørrebro, jeg var 7 eller 8 år, og det var 3. uger i træk, hjemmefra. Barske tider, men jeg husker kun rigtig søde voksne, det må have været 1977 eller 1978.. Kan godt huske vi soppede i fjorden, og gled ned af sandskrænten,, mine forældre tog desværre ikke billeder derfra, så det er meget sjovt at se stedet igen på billederne, husker tydeligt hvor vi sov på salen,, o g de pakker vi fik ... Mange hilsner Helle Dahl Kristensen...
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Claus L. Nielsen, d. 08-03-2017
Hej Grundvig skolen
Mit navn er Claus L. Nielsen
Jeg gik der i 1981-82, jeg bor nu på Mors, er blevet udlandet Maskinarbejder og Forsynings operatør "stærkstrøm" blevet gift og har to voksen drenge
E-mail:
Skrevet af Aage Ottesen, d. 09-01-2017
der er nogle gode minder jeg ville altid gerne minde.
Hjemmeside:
Skrevet af Viggo Svendsen, d. 13-09-2016
Jeg er en gammel elev fra skolen ( 1952- 1953 ) som med megen stor glæde har set rigtigt meget på din dejlige hjemmeside ,Vi boedecpå Møntmestervej nr 60,1 senere flyttede vi til Lundedalsvej, skulle så gå på Emdrup Skole .Kunne kende rigtig mange af billederne, Fona hvor vi stod på fortovet og så de første billeder på fjernsynet, legetøjs forretningen USA hvor jeg købte min første lille Tekno bil , kan også da Tekno fab. brændte . Bor nu i Århus siden 1971.
E-mail:
Skrevet af leif Zimsen, d. 25-08-2016
Hej ret tilfældig fald jeg over din flotte side, selv gik jeg i virum skole,
men min mor var lære på et tidspunkt på Grundtvigs skolen måske i håndarbejde ?
og hun blev også begravet i kirken...

hun hed Gudrun Zimsen ?
E-mail:
Skrevet af Inger Nielsen, d. 10-07-2016
Jeg gik i 4. mellem i 1955 og senere i realklassen. Kan nogen huske mig, Ulla Christensen måske? Dengang hed jeg Inger Kristensen.
E-mail:
Skrevet af Karen Margrethe Kristensen, d. 27-06-2016
Hej. Jeg hedder karen margrethe, dengang espensen. Jeg i mellemskolen og realklassen fra 1956 -1961. Klasselærer rigmor larsen og waage jensen.
E-mail:
Skrevet af Inger Hansen , d. 17-06-2016
Er i øjeblikket ved at skrive en beretning om vort lokale mejeri, og i den forbindelse så jeg billedet af kapslen med salmiakstang - hvilke minder det bragte frem - men jeg kunne rigtig godt tænke mig, at jeg kunne låne fotoet af Jer til beretningen. Jeg skal selvfølgelig nok angive kilde.
Med venlig hilsen
Inger Hansen
E-mail:
Skrevet af Jan Erik Henriksen, d. 26-05-2016
Hej så er jeg her igen for at komme med en hilsen til mine gamle klasse kammerater fra III real V i 1976.
Nu er det 40. år siden vi havde sidste skoledag og vi festede, drengene var engle og pigerne var djævle. I disse dage sad vi og svedte, og var til vores skriftlige og mundtlige eksmener. Jeg ved godt at Arli Blicher Hansen ikke er blandt os mere; men jeg håber at alle i andre har det godt.
Mvh Jan Erik Henriksen
E-mail:
Skrevet af Birgit Thomsen, d. 29-03-2016
Jeg eftersøger oplysning om min halvbror Frank Gerber. Han er født i 1932 og boede på Slotsfogedvej. Han døde i 1948. Jeg har desværre aldrig kendt ham, da han blev bortadopteret, men kunne virkelig godt tænke mig at se et billede af ham.
Er der nogen der ved hvilken kl han gik i.
E-mail: