GRUNDTVIGSKOLENS GÆSTEBOG

. Tak fordi du besøger min hjemmeside. I denne gæstebog kan du skrive beskeder og måske finde gamle skolekammerater. Du kan også indsætte et FOTO ved din besked (f.eks. et gammelt skolefoto af dig selv). På forhånd tusind tak for alle indlæg. (Vil du se ældre indlæg i gæstebogen, skal du gå ind i næste menupunkt: "UDLØBET GÆSTEBOG")

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Jan Erik Henriksen, d. 26-05-2016
Hej så er jeg her igen for at komme med en hilsen til mine gamle klasse kammerater fra III real V i 1976.
Nu er det 40. år siden vi havde sidste skoledag og vi festede, drengene var engle og pigerne var djævle. I disse dage sad vi og svedte, og var til vores skriftlige og mundtlige eksmener. Jeg ved godt at Arli Blicher Hansen ikke er blandt os mere; men jeg håber at alle i andre har det godt.
Mvh Jan Erik Henriksen
Skrevet af Birgit Thomsen, d. 29-03-2016
Jeg eftersøger oplysning om min halvbror Frank Gerber. Han er født i 1932 og boede på Slotsfogedvej. Han døde i 1948. Jeg har desværre aldrig kendt ham, da han blev bortadopteret, men kunne virkelig godt tænke mig at se et billede af ham.
Er der nogen der ved hvilken kl han gik i.
Skrevet af Jytte Baier, d. 30-11-2015
Jeg hed jytte hartmann hansen i skoleårene og har giftet mig til navnet baier.
Skrevet af Jytte elisabeth hartmann baier, d. 23-11-2015
skrevet af Jytte Hartmann Baier

Tak for de rare oplysninger omkring min gamle skole jeg startede i første d hos fru Garney år 1956 og sluttede med 4 mellem.Jeg ville blive glad hvis nogle gamle klassekammerater ville kontakte mig.
jytte.baier@ gmail.com
Skrevet af Toni Zöllner, d. 23-10-2015
Fantastisk at se min mors skole billede på Grundtvigs skolen. Min mor Linda, født Christensen gik i 1944 i ll FM b. Hun sidder på bænken i 1. række til venstre. Hun er født i 1930, startede i 1. klasse på Bispebjerg skole og i 2. klasse på Grundtvigs skolen.
Skrevet af jimmy kagstrup, d. 18-08-2015
Hej mit navn er Jimmy Kagstrup og jeg er fra 54 og har gået på Grundtvigskolen og har arbejdet hos købmand Aldenborg det fineste menneske jeg nogensinde har kendt han kunne også lide de skæve personer i kvarteret jeg kom fra frimestervej 65 han kunne lide fra første gang han så mig .han var en rigtig fin fyr.
Skrevet af Mogens F. Jensen, d. 11-05-2015
DET VAR nogle herlige fester foreningen "Gamle Grundtvig" afholdt i aulaen i 90'erne. Folk bliver jo ældre, men er der mere af den slags komsammen tilbage? Sidst jeg deltog var i Bispebjerg Boldklubs nye hus i Lersøparken.
Hjemmeside:
Skrevet af Erling Leerhøy, d. 15-04-2015
Jeg er født i 1929,og gik på Bispebjerg skole fra 1935-43, jeg husker nogle af Lærerne bl.a. Jeff Tange, Wiingaard, (tegnelæreren, Nielsen gymnastiklæreren Jørgensen og sanglæreren Svendsen, som jeg tror var lidt kæreste med Tandlægen.Jeg besøgte skole for ca. 10 år siden, for at få nogle billeder.Jeg manglede den hvide streg gennem skolegården som adskildte piger og drenge. Jeg manglede også lugten af tjære der var ved drengenes pissoir.Jeg har set lidt på siden bl.a. med Løvekroen, det kom den til at hedde fordi i min tid hed Rentemestervej Løve allé,venlig hilsen erling leerhøy
Skrevet af Poul Erik Waldhauer, d. 14-04-2015
Til Erling Leerhøy.
Tak for dine indlæg. Bispebjerg Skole er IKKE glemt. Se under BISPEBJERG og omegn > BISPEBJERG SKOLE. Billederne af krydset Frederiksborgvej / Tomsgårdsvej er gode nok. Det du tror er Bispebjerg Skole er såmænd apoteket Rosen. mvh Poul Erik.
Skrevet af Erling Leerhøy, d. 13-04-2015
I fotos fra Bispebjerg og omegn, tror jeg at foto nr. 47-48 er fra krydset Frederiksborgvej/Hovmestervej. I krydset ved Tomsgaardsvej skal man kunne se "Vinkelgaarden til venstre, men jeg tror at det på fotoet er Bispebjerg skole.
Skrevet af Erling Leerhøy, d. 13-04-2015
Det undrer mig meget at I helt har glemt Bispebjerg skole, jeg gik der fra 1935-43, og husker godt da Grundtvigsskolen blev bygget. Vi kaldte den "de fines skole". Jeg boede på Klokkerhøjen 17
Skrevet af Johnnie Pedersen, d. 07-04-2015
Så kom der billeder ind på siden af min klasse :)
Skrevet af Johnnie Pedersen, d. 06-04-2015
Siden her, vækker minder fra min skoletid på Grundtvigskolen, hvor jeg gik fra 1963-1972. Jeg startede i 1V. i barakkerne og min klasselærer var Inger Lenzing. Men underligt nok ser jeg ingen billeder af min klasse.
Hjemmeside:
Skrevet af Hanne Unwin, d. 03-04-2015
Er der nogen der husker mig. Da jeg gik i
skole blev jeg kaldt for Hanne Jørgensen
selvom jeg var døbt Hanne Nobel. Boede på
Magistervej 33, min far var musiker mine søskende: Jørgen (død) Inger og Birgit.
Billed af mig er der på Facebook hvor jeg står yderst til højre.
Skrevet af Ole Frank Jørgensen, d. 24-02-2015
Hej - Gik i 1. c Hos Thorvald Andersen - i barakkerne Sluttede i 8.u - hos Hr. og Fru. Lorentzen.i en blandet klasse. Har mange erindringer om lærerne Lassen - Lewinsky - Damtoft - Sessingø - Kofod - Kymer - Christensen - Eskesen - smukke Mogens - Bølling - Villy Larsen - Damtoft.
Kom i murerlære hos Carlo Colmorten i 1960 - Var i T.K. 1951-62 - Boede Frimestervej 28 - Min far var ved Københavns Sporveje - Mor i SCHOU på Frederiksborgvej 108 - Hører gerne fra gl. skolekammerater på mail. TAK for en flot hjemmeside.