GRUNDTVIGSKOLENS GÆSTEBOG

. Tak fordi du besøger min hjemmeside. I denne gæstebog kan du skrive beskeder og måske finde gamle skolekammerater. Du kan også indsætte et FOTO ved din besked (f.eks. et gammelt skolefoto af dig selv). På forhånd tusind tak for alle indlæg. (Vil du se ældre indlæg i gæstebogen, skal du gå ind i næste menupunkt: "UDLØBET GÆSTEBOG")

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af jimmy kagstrup, d. 18-08-2015
Hej mit navn er Jimmy Kagstrup og jeg er fra 54 og har gået på Grundtvigskolen og har arbejdet hos købmand Aldenborg det fineste menneske jeg nogensinde har kendt han kunne også lide de skæve personer i kvarteret jeg kom fra frimestervej 65 han kunne lide fra første gang han så mig .han var en rigtig fin fyr.
E-mail:
Skrevet af Mogens F. Jensen, d. 11-05-2015
DET VAR nogle herlige fester foreningen "Gamle Grundtvig" afholdt i aulaen i 90'erne. Folk bliver jo ældre, men er der mere af den slags komsammen tilbage? Sidst jeg deltog var i Bispebjerg Boldklubs nye hus i Lersøparken.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Erling Leerhøy, d. 15-04-2015
Jeg er født i 1929,og gik på Bispebjerg skole fra 1935-43, jeg husker nogle af Lærerne bl.a. Jeff Tange, Wiingaard, (tegnelæreren, Nielsen gymnastiklæreren Jørgensen og sanglæreren Svendsen, som jeg tror var lidt kæreste med Tandlægen.Jeg besøgte skole for ca. 10 år siden, for at få nogle billeder.Jeg manglede den hvide streg gennem skolegården som adskildte piger og drenge. Jeg manglede også lugten af tjære der var ved drengenes pissoir.Jeg har set lidt på siden bl.a. med Løvekroen, det kom den til at hedde fordi i min tid hed Rentemestervej Løve allé,venlig hilsen erling leerhøy
E-mail:
Skrevet af Poul Erik Waldhauer, d. 14-04-2015
Til Erling Leerhøy.
Tak for dine indlæg. Bispebjerg Skole er IKKE glemt. Se under BISPEBJERG og omegn > BISPEBJERG SKOLE. Billederne af krydset Frederiksborgvej / Tomsgårdsvej er gode nok. Det du tror er Bispebjerg Skole er såmænd apoteket Rosen. mvh Poul Erik.
E-mail:
Skrevet af Erling Leerhøy, d. 13-04-2015
I fotos fra Bispebjerg og omegn, tror jeg at foto nr. 47-48 er fra krydset Frederiksborgvej/Hovmestervej. I krydset ved Tomsgaardsvej skal man kunne se "Vinkelgaarden til venstre, men jeg tror at det på fotoet er Bispebjerg skole.
E-mail:
Skrevet af Erling Leerhøy, d. 13-04-2015
Det undrer mig meget at I helt har glemt Bispebjerg skole, jeg gik der fra 1935-43, og husker godt da Grundtvigsskolen blev bygget. Vi kaldte den "de fines skole". Jeg boede på Klokkerhøjen 17
E-mail:
Skrevet af Johnnie Pedersen, d. 07-04-2015
Så kom der billeder ind på siden af min klasse :)
E-mail:
Skrevet af Johnnie Pedersen, d. 06-04-2015
Siden her, vækker minder fra min skoletid på Grundtvigskolen, hvor jeg gik fra 1963-1972. Jeg startede i 1V. i barakkerne og min klasselærer var Inger Lenzing. Men underligt nok ser jeg ingen billeder af min klasse.
Hjemmeside:
Skrevet af Hanne Unwin, d. 03-04-2015
Er der nogen der husker mig. Da jeg gik i
skole blev jeg kaldt for Hanne Jørgensen
selvom jeg var døbt Hanne Nobel. Boede på
Magistervej 33, min far var musiker mine søskende: Jørgen (død) Inger og Birgit.
Billed af mig er der på Facebook hvor jeg står yderst til højre.
E-mail:
Skrevet af Ole Frank Jørgensen, d. 24-02-2015
Hej - Gik i 1. c Hos Thorvald Andersen - i barakkerne Sluttede i 8.u - hos Hr. og Fru. Lorentzen.i en blandet klasse. Har mange erindringer om lærerne Lassen - Lewinsky - Damtoft - Sessingø - Kofod - Kymer - Christensen - Eskesen - smukke Mogens - Bølling - Villy Larsen - Damtoft.
Kom i murerlære hos Carlo Colmorten i 1960 - Var i T.K. 1951-62 - Boede Frimestervej 28 - Min far var ved Københavns Sporveje - Mor i SCHOU på Frederiksborgvej 108 - Hører gerne fra gl. skolekammerater på mail. TAK for en flot hjemmeside.
E-mail:
Skrevet af Tandberg, d. 23-02-2015
Hej, jeg faldt over din hjemmeside, da jeg søgte på tændstikæsker. Jeg samler nemlig på dem.
Hvis du er interesseret, kan du se en lille del af min samling på min hjemmeside
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Michael Nielsen, d. 10-01-2015
Tak for en rigtig flot hjemmeside! Men jeg synes, at der mangler noget. Et vigtigt kapitel i Grundtvigsskolens historie var Villaen. En stor hjælp for mange af os, der af den ene eller anden grund ikke kunne gå i en almindelig klasse. Specielklasser, hjælpeklasser eller hvad der nu er den rette betegnelse er naturligvis normalt ikke noget, man snakker så højt om. Men der er ingen grund til at være skamfuld i forhold til Villaen. Den har hjulpet mange.

Undrer mig også over en del manglende lærernavne. Jeg har set Viggo Lassens navn her på siden. Men hvor er Gitte Hammer (Petersen), som underiste i dansk, historie og engelsk? Hvor er Marie Nielsen, der underviste i dansk og formning? Jens Andersen? Tonny Bayer? Bebs? Og adskillige andre.

Håber ikke det her lyder for surt. Jeg er naturligvis godt klar over, at der sidder nogen og gør et stort stykke arbejde med denne hjemmeside. Al respekt for det.

Kan i øvrigt bidrage med den oplysning, at en af Villaens tidligere elever, Niels Persson, er død.
E-mail:
Skrevet af Asger Wettlaufer (f. Pedersen), d. 07-01-2015
Født 1943, gik I 1.B fra 1950 hos Johannes Larsen (skævmund). Gik ud af skolen efter 8. A fm.
Fandt flere klassebilleder men husker kun få navne. John Olsen er en af dem, flotte billeder af dig og du må meget gerne kontakte mig.
Jeg var igang med lidt slægtforskning, og ville I den anledning skrive lidt om mit eget liv til mine efterkommere, da jeg fandt denne fantastiske hjemmeside, der giver mange links til min barn/ungdom.
E-mail:
Skrevet af Mariann Birn Ravn(Pedersen), d. 16-12-2014
Jeg gik på Grundtvigskole fra 1953 til 1962.
Vi havde Gunvor Andersen som klasselærer.
Jeg kan se der er mange klassebilleder fra min klasse, og vil gerne efterlyse dem.
Kan man evt. tagge dem, da jeg kan huske de fleste navne.
E-mail:
Skrevet af Christina Schønebeck, d. 12-12-2014
Jeg gik på Grundtvigskolen fra 1984-1994. Havde Flemming Pedersen som klasselærer/matematiklærer, Karen Brøns Poulsen til dansk, Helle Jørgensen til engelsk, Lilian til fransk.
E-mail: