GRUNDTVIGSKOLENS GÆSTEBOG

. Tak fordi du besøger min hjemmeside. I denne gæstebog kan du skrive beskeder og måske finde gamle skolekammerater. Du kan også indsætte et FOTO ved din besked (f.eks. et gammelt skolefoto af dig selv). På forhånd tusind tak for alle indlæg. (Vil du se ældre indlæg i gæstebogen, skal du gå ind i næste menupunkt: "UDLØBET GÆSTEBOG")

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Mariann Birn Ravn(Pedersen), d. 16-12-2014
Jeg gik på Grundtvigskole fra 1953 til 1962.
Vi havde Gunvor Andersen som klasselærer.
Jeg kan se der er mange klassebilleder fra min klasse, og vil gerne efterlyse dem.
Kan man evt. tagge dem, da jeg kan huske de fleste navne.
Skrevet af Christina Schønebeck, d. 12-12-2014
Jeg gik på Grundtvigskolen fra 1984-1994. Havde Flemming Pedersen som klasselærer/matematiklærer, Karen Brøns Poulsen til dansk, Helle Jørgensen til engelsk, Lilian til fransk.
Skrevet af Bente Bang Jensen, d. 14-11-2014
Jeg gik på Grundtvigskolen fra 1952 til 1962.Jeg var meget glad for skolen.
Jeg gik i b-klassen og havde Wåge Jensen
som klasselærer.Det er interessant at se de gamle klassebilleder
1.b 1953
3.b 1955
5.b 1957
real u 1952
Hvis mine klassekammerater læser dette,kunne det være spændende at få kontakt.Jeg boede Ridefogedvej 4 st.Jeg
hed Bente Bang Petersen.
Skrevet af Mogens F. Jensen, d. 17-10-2014
OVRE I Lersøparken - hvor foreningen i 2012 var samlet i Bispebjerg Boldklubs lokaler - er der kommer mere liv på græsplænerne. Børnene fra "vores skole" skal jo ud og røre sig, og det er vel en meget god ide.
Hjemmeside:
Skrevet af Preben Holtz, d. 30-09-2014
Mit navn er Preben Holtz. Jeg gik på Grundtvigsskolen fra 1946, efter der var ryddet op efter flygtningene, og forlod skolen 1954. Det sidste klassetrin IV. em.A.
Hvis mine gamle skolekammerater bl.a. Ole Wiinholt Olsen læser dette, må I meget gerne kontakte mig. Vi er efterhånden nogle ældre herrer.
Skrevet af Birgitte Dalum , d. 08-09-2014
Jeg gik på Grundtvigskolen i 3 år fra 1958 til 1961 sluttede med mellemskoleeksamen hvorpå jeg kom på gymnasiet. Havde Lindhardt som klasselærer derudover havde Vejborg, Starklint, Garney, Orht Nissen. Begge mine forældre var lærere og min mor var seminariekammerat med fru Starklint. Mit bedste fag var historie, som jeg stadig beskæftiger mig med som hobby.
Hjemmeside:
Skrevet af Mette Popp , d. 22-08-2014
Hej jeg hedder Mette Popp jeg mener jeg gik ud i 1993 i 9 klasse gik der fra børnehaveklassen ,, jeg havde som lærer Karen skafte Jørgen Jensen Hanne Rasmussen Helle Jørgensen Flemming Pedersen Karen brøns Poulsen Henrik fabricius og sonja idrætslæreren ,, jeg boede på magistervejen 58 st th :0)
Skrevet af Helle Thomsen (f. Pehrsson), d. 22-07-2014
Flot hjemmeside men jeg har konstateret at der ikke er et eneste billede eller historie om min klasse fra 1972-1982. Jeg har nok alle klassebillederne samt billeder fra sidste skoledag og lejrture, jeg vil grave det frem af gemmerne snarest og sende et bidrag - flot arbejde med hjemmesiden
Skrevet af Poul Erik Waldhauer, d. 02-06-2014
Tak John for dit indlæg, og tak for din ros. Jeg boede selv på Magistervej nr. 25 fra 1952 til 1972.
Skrevet af John Andersson, d. 02-06-2014
Jeg gik på Grundtvigskolen fra 1949 til realeksamen i 1959. Jeg boede på Magistervej i nummer 27, som var lige ud for skolens indgang. Jeg vil gerne takke Poul Erik Waldhauer for at have startet denne hjemmeside og har kunnet finde mig selv på skolebilledet af 4.A fra 1953. Jeg har ledt efter mine egne skolebilleder, men de er desværre væk.
Skrevet af Poul Erik Waldhauer, d. 27-05-2014
Nej Jytte, det er en Rotella-lakrids-grammofonplade. Man kan ikke mere få de dejlige salmiakstænger. Teksten under billedet er nu rettet.
Skrevet af Jytte Therkildsen, d. 27-05-2014
Er du sikker på det er en salmiakstang du har fotograferet i den blå mælkekapsel? Jeg tror det ikke.
Skrevet af Poul Erik Waldhauer, d. 28-04-2014
Hej Winnie.
Bornholm er nu ikke det værste sted på jorden ;-) Har selv boet der.
Du må meget gerne sende klassebilleder og andre billeder ind til hjemmesiden. Det vil blive modtaget med kyshånd ;-)
Skrevet af Winnie Juel Mikkelsen, d. 28-04-2014
Hej, Jeg gik på Grundtviggskolen fra 1967-1973 hvorefter jeg flyttede til Bornholm.
Jeg har slet ikke set nogl klassebilleder af min klasse - jeg gik i x, men kan se at nogle af dem senere gik i u klasser. Det kunne være spændende at se de fleste igen. Jeg ved at i hvertfald en fra klassen er død.
Ungpigenavn Winnie Juel Andersen, boede Bogtrykkervej 15, 4. sal indtil 1973 - hvorfra vi så flyttede til Bornholm øv, ville da gerne lige have været konfirmeret sammen med klassen.
Flot hjemmeside - stort arbejde - jeg har nogle billeder, jeg skal se om jeg kan få scannet ind til siden.
Winnie Juel Mikkelsen, Nexø, Bornholm
Skrevet af Jørgen Ove Pedersen, d. 21-04-2014
Hej Jeg var gift med Tao Lise Lundstrøm, som har boet Gravervænget og gået på Bispebjerg skole, hun er født år 1949 og døde desværre i 1977 ved en færdsels ulykke, jeg ville blive meget glad hvis der er nogen som har nogle skole billeder eller andre billeder af hende som de ville sende til mig og evt. også ligge på siden her. Mvh. Jørgen Ove Pedersen fra Århus.