GRUNDTVIGSKOLENS GÆSTEBOG

. Tak fordi du besøger min hjemmeside. I denne gæstebog kan du skrive beskeder og måske finde gamle skolekammerater. Du kan også indsætte et FOTO ved din besked (f.eks. et gammelt skolefoto af dig selv). På forhånd tusind tak for alle indlæg. (Vil du se ældre indlæg i gæstebogen, skal du gå ind i næste menupunkt: "UDLØBET GÆSTEBOG")

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Poul Erik Waldhauer, d. 15-04-2014
Tak Anne, for indlægget. Det ville være dejligt, hvis du kunne skrive dit årstal og ungpige efternavn.
Skrevet af Anne Gaston, d. 14-04-2014
Jeg gik på Grundtvigsskolen i 1 og 2 klasse, dog var vi forvist til en skurvogn på Bispebjerg skole i 2 klasse. I 3 klasse blev vi forflyttet til den nybyggede Holbergskole ved Emdrup Torv, men jeg kom ikke med da mine forældre valgte at flytte til Lolland.
Skrevet af Inge-Lise Østerberg (Bahr), d. 09-04-2014
Hej.
Jeg havde også hr. Kofoed til biol. og fysik, har Sessingø til tegning, Hr. Lorentzen til Tysk, fr. Hous Olsen til regning, frk. Kofoed til dansk/klasselærer, fr. Starck til gym./idræt (var med til Hafniaden på Østerbro Stadion - stafetløb -hvor Kong Frederik og Dronning Ingrid åbnede Hafniaden. Fr. Lindhardt sang/musik og var med koret i Danmarks Radio, Frederiksberg, til konkurrencen "Sangerdyst fra kyst til kyst", hvor un delte dejlige store sorte bolcher med kakaovertræk på - ud inden optagelsen - til halsen) inden optagelserne, hvor veninden Kate Mundt (skuespiller) akkompagnerede til klaver, og hvor vi stødte på Gitte Henning i gangene før optagelserne (vi var med indtil finalen - omkring 1965. Lorentzen, Tysk.
Skrevet af Jane Sommer, d. 28-02-2014
Hej, Tak for en flot hjemmeside.
Jeg gik på Grundvigsskolen fra august 1947 til 1954 og huske tydelig de 2 første år i Barakkerne. Er der mon nogen der har billeder af disse og måske også af området med bunkerne og det pæretræ der vist havde hørt til gården, som lå der før skolebyggeriet. Det hele lå for enden af sportspladsen ud mod Landsdommervej. Jeg legede der ofte på vej hjem fra skole
Skrevet af Fuat Caglar, d. 10-02-2014
Hej mit navn er Fuat Caglar. Født 6. December 1986 København. Gik i Grundtvigskolen Årgang 1994-2003. Er bare interesseret i at høre om der ikke kom billeder og materiale fra vores årgang. Hilsen Fuat Caglar.
Skrevet af Christina Schønebeck, d. 07-02-2014
Hvor er det skægt at sidde og kigge på denne hjemmeside - stor ros til indehaveren !
Skrevet af Mogens F. Jensen, d. 28-12-2013
TILVÆRELSEN bliver både større og mindre med denne hjemmeside. Hanne Gregaard (indlæg 18/12) opvoksede hvor jeg bor og vi kan evt. udveksle oplysninger. GODT NYTÅR.
Hjemmeside:
Skrevet af Bente Danielsen (gift Pederson), d. 20-12-2013
Hej, Jeg gik i 5.c i 1953. Har boet i USA siden 1960. Fandt Martha Beck (gift Nielsen) og hendes mand og børn i Minneapolis, MN, i det Danske Center,men mistede kontakten, men ser at hun nu er dukket op her. Vil meget gerne genoptage kontakten. Vi sidder ved siden af hinanden på skolebilledet, 5.c 1953, i forreste række helt til venstre.
Skrevet af Hanne Gregaard, d. 18-12-2013
Jeg gik på skolen fra 1938 - 1947 startede i 1. C, min klasselærerinde hed Elise Jacobsen - der gik bl.a. en elev, som hed Kirsten Aagesen.
Flere af os i klassen var på svagbørnskoloni sammen på Bjerge strand. Jeg boede i Typografernes hus på Tagensvej sammen med min lillesøster Rie, min mor og far.
Jeg vil godt i kontakt med elever fra den periode.
Dengang hed jeg Hanne Olsen, nu hedder jeg Hanne Gregaard - du kan kontakte mig via mail eller på Facebook.
Skrevet af Dan Bengtsson, d. 09-12-2013
Hej!
Finns någon från skolans första år 1938 vore min mor Edith Persson glad att höra från er.
Skrevet af Søs Mira Broholm før Petersen , d. 03-12-2013
Glædelig jul og godt nytår til alle
Skrevet af svend erik andersen, d. 08-11-2013
Jeg gik i specielreal 2 og 3 real, Jeg tror det var 65-. Vi havde Peter Lorenzen som dansklärer og Og Jeg var med til at blive dansk mester i atletik med bl. a Torben Larsen.
Skrevet af Flemming P. Rohbach, d. 26-10-2013
Kære historiefortællere !
Indledningsvis go'e fortællinger om lange-Frank og hans 'sprittede venner' (husker ham selv tydeligt). Nu mangler vi bare historier om kvarterets klunsere fra Blytækkervej, som kørte rundt med '7 tallet' i diverse skraldebøtter, samt historier om gårdsangerne og gårdmusikanterne. Endvidere om den harmløse ’tosse-Lis’ som vi af og til fik besøg af i gården. Det skal oplyses at billedet er taget fra en klunser 'bolig' på Drejervej, og er hentet fra Københavns Museum's billedarkiv.
Hilsen Flemming P.Rohbach
Skrevet af Finn Snedker. ( Jensen ), d. 12-10-2013
Hej: ville høre om der skulle være nogle som ligger inde med klasse fotos fra 1 klasse og frem til 5-7 klasse.
1 klasse skulle så starte i 1966-67 og her er det fra første V og til 3 V, derefter blev jeg flyttet til 4 U
Skrevet af Kathe Ramussen, d. 12-10-2013
Hej. Jeg hed Lone Kathe Rasmussen. i 1971, og havde hr. Frederiksen som klasselære, hr Kofoed i orientering, fru Hougs i regning, Lorentzen i tysk. Det var en fin tid !!