GLEMMEKASSEN

Er der nogen der kan huske "Glemmekassen" på skolen? Hvor lå den henne? Og har du selv glemt noget som du måtte hente her?

Jeg mener at kunne huske at det var ordensduksen i klassen der kunne få adgang hertil.

Har du en historie fra dengang, som vi kan indsætte på denne side? Så skriv fluks til: newpew@mail.dk og fortæl om den.

Fra Bo Enok Bengtsson (søn af tidligere pedel):

Da jeg boede på skolen, lå glemmekassen ved bagtrappen mod Magistervej, ud for den lille skolegård. På venstre side lå en drenge gymnastiksal og til højre lå pigernes. Der var også en gymnastiksal i den anden ende mod Bogtrykkervej og cykelparkeringen.

Husker at jeg havde glemt min nøgle da jeg vendte hjem fra byen, kravlede over porten ved Hovmestervej, og med en stålkam fik jeg lirket låsen op til skolen. Forældrene sov, så jeg overnattede i glemmekassen, masser af tøj at ligge på, men det lugtede rimeligt hengemt Cool