FERIETURE M/SKOLEN

Pension Imatra som lå ved Sandkaas på Bornholm. Foto er fra 1964 hvor undertegnede var på ferie. Vi var to klasser.

Pension Imatra som lå ved Sandkaas på Bornholm. Foto er fra 1970'erne.

Feriekolonien Sandnæshus 1965, ved Lild Strand, et lille fiskerleje ved kysten tæt på Bulbjerg, dengang med Skarreklit.

Så guffes der på lejerskolen fra venstre Bent Schou Christensen John Pedersen, Benny Sørensen Stig Gerzymich og Erik Kristensens ( lærerens) datter.

Sandnæshus i 1988.

FJELDSTAUAN PÅ BORNHOLM I 1967.

FJELDSTAUAN PÅ BORNHOLM I DAG

Nutidigt foto af feriekolonien Baunebjerg på Fanø. Blev deporteret dertil i 1960 eller 1961 i 3 uger og det var altså lang tid i en alder af 8-9 år. Kan huske at man hver dag kiggede efter posten, om han kom med en overlevelsespakke hjemmefra med slik. Minder derfra var ture til Nordby eller stranden og lede efter rav. Varme eftermiddage med hjemmebag og saftevand og som regel "væltet lokum" med udkogte kartofler til aftensmad. Var nogen med? mvh Ole Jensen.

En tegnet forside til en opgavemappe udarbejdet i 1961 fra en lejrskole i Unnerup i Nordsjælland. Thomassen og Gunnar Rasmussen var med som lærere (tilsendt af Ingolf Sørensen).

Unnerup lejrskole i Nordsjælland.

Lejrskolen i Trollhâttan 1966: René Thomsen-Jan Frigart-Annette Olsen-John Hansen

Tilsendt fra Gitte Pedersen.

Du kan i dette fotoalbum se billeder fra de forskellige feriekolonier og lejrskoler. I de næste undermenuer, kan du læse om beretningerne derfra. Tilsendt af eleverne, der har haft oplevelserne.